Palvelu Logistiikan koulutuspalvelut

Koulutuskeskus parantaa työvoiman saatavuutta logistiikka-alalla Suomessa

Osaavan ja motivoituneen työvoiman saanti logistiikka-alalla vaikeutuu entisestään. Barona Logistiikan koulutuspalvelut tuottavat rekrytoivia koulutuksia, kuorma-autonkuljettajan koulutuksia, tutkintoon johtavia koulutuksia sekä erilaisia muokattavia koulutuskokonaisuuksia. Koulutuspalvelujen tavoitteena on etsiä motivoituneita työntekijöitä ja kouluttaa heistä alan ammattilaisia erilaisiin alan tehtäviin.

Eniten minua ilahduttaa, kun huomaan pitkään työttömänä olleen viihtyvän ja menestyvän uudessa työssään. Parhaimmillaan pystymme luomaan hänelle urapolun, joka mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ja uralla etenemisen."

Antti Paakkulainen
Koulutuspäällikkö, Barona Logistiikka
Antti Paakkulainen-image
Ota yhteyttä:
Antti Paakkulainen
Koulutuspäällikkö
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Logistiikan koulutuspalveluiden hyödyt

Koulutuspalveluilla osaavaa
työvoimaa yrityksen tarpeisiin

Koulutuspalvelumme etsii ja kouluttaa osaavaa työvoimaa muuntokoulutuksina. Rekrytoivat koulutukset kohdistuvat työttömiin ja työttömyysuhan alla oleviin, ja niissä koulutetaan motivoituneista tekijöistä logistiikka-alan osaajia. Vuonna 2018 rekrytoivaan koulutukseen osallistui koulutuskeskuksessamme Vantaalla 250 työnhakijaa, joista 80 % työllistyi koulutuksen jälkeen. Oppisopimuskoulutuksilla koulutamme esimerkiksi kuorma-autonkuljettajia yrityksen palvelukseen tehokkaasti 18 kk koulutusohjelmalla.

Antti Paakkulainen-image
Ota yhteyttä:
Antti Paakkulainen
Koulutuspäällikkö
barona-contact-logo
Ota yhteyttä