Palvelu Luovan tekijäpoolit

Luovan tekijät ovat motivoituneita ammattilaisia

Ylläpidämme omaa tekijäyhteisöä ja rakennamme asiakkaillemme omia tekijäpooleja sekä hallinnoimme niitä. Kaikki tekijämme ovat käyneet läpi rekrytointiprosessimme. Lisäksi tunnemme ja tiedämme tekijöidemme persoonat ja soveltuvuuden kohdeyritykseen. Pidämme yllä ammattiyhteisöä ja tuemme myös työntekijöidemme osaamista järjestämällä muun muassa koulutuksia.

Tekijöidemme koulutustausta on laaja aina opistotasosta korkeakoulutasoon. Työkokemus vaihtelee parista vuodesta vuosikymmenten kokemukseen. Näin voimme tarjota asiakkaillemme juniori- sekä senioritason osaamista, erikoisosaajia ja moniosaajia. Mikäli sopivaa henkilöä ei tekijäpoolissamme ole asiakkaallemme tarjota, rekrytoimme sellaisen tiimiimme.

 

”Luovan toimittajat hoitavat toimituksemme yövuoroja. Tämän lisäksi olemme saaneet joustavasti apua myös sairaustapausten sekä muun tekijävajeen aiheuttamissa tarpeissa muuallekin toimitukseen.”

Tuukka Matilainen, julkaisupäällikkö, Iltalehti

Esimerkkejä tekijöistämme

  • Markkinoinnin ja viestinnän tekijät hoitavat markkinoinnin ja viestinnän strategiat, suunnitelmat, projektit, kampanjat ja käytännön toteutukset.
  • Somemanagerit ja sisällöntuottajat ovat monesti diginatiiveja, jotka ymmärtävät sekä bisnestä että uusia välineitä. Heiltä syntyvät sekä konseptit että sisältövirta. Sisällöntuottajamme ymmärtävät myös tarinoiden merkityksen.
  • Journalistit ovat uutistoimittajia, feature-toimittajia, taloustoimittajia ja monessa liemessä keitettyjä yleistoimittajia, joilla on kokemusta eri välineistä ja kanavista. Heiltä onnistuu myös valokuvaus ja videointi.
  • Graafikot ovat monipuolisia art directoreja, graafisia suunnittelijoita, kuvittajia ja taittajia. Käyttöliittymiä ja käyttäjäkokemusta suunnittelevat puolestaan UI-/UX-designerimme. 
  • Projektipäälliköt ja tuottajat hoitavat homman, kun liikkuvia osia on monta ja projekti pitää saada maaliin sovitulla tavalla sovittuun aikaan.
  • Tuote- ja palvelumuotoilijat ymmärtävät, mitä asiakkaat haluavat ja luovat tuotteita ja palveluita asiakaslähtöisesti parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.