Palvelu Muutospalvelut

Kumppanisi uudistumiseen

Vain harvoin meiltä tilataan pelkkä palvelu. Useimmiten meidät valitaan kumppaniksi siksi, että teemme minkä lupaamme – ilman pyyntöjä, kyselyitä tai hoputtamista. Yritysasiakkaamme arvostavat, että ideoimme muutosta, kehitämme palvelua yhdessä, ja että olemme itse innostuneita siitä, mitä teemme! Haluamme olla tukemassa asiakasyritystemme osaamisen kehittämisestä ja edesauttaa yritysten kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä uusiutuvassa markkinatilanteessa.

 

Odotuksenani palvelusta oli ”kokonaispaketti massalle”. Osallistujana huomasin kuitenkin pian, miten oikeasti välitetään yksilöistä – WAU!"

Valmennukseen osallistunut
Jenni Kankkunen-image
Ota yhteyttä:
Jenni Kankkunen
Johtaja, muutospalvelut, Saranen
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Sarasen muutospalvelun hyödyt

Olemme kumppanina ohjelmien suunnitteluvaiheesta aina niiden toteutukseen ja jälkiseurantaan. Tuemme kasvun mahdollisuuksia myös henkilöstön vähentämistilanteissa. Autamme yksilöitä löytämään vahvuutensa ja osaamisensa ytimen sekä vahvistamaan osaamistaan ja työllistymismahdollisuuksiaan koulutuksilla, ja törmäytämme henkilöitä suoraan eri alojen rekrytoiviin yrityksiin. Olemme toteuttaneet projekteja yksittäisestä valmennettavasta aina satojen henkilöiden uudelleentyöllistämisohjelmiin. Erikoisosaamistamme on yritysten johdon ja HR:n kanssa tehtävä saumaton yhteistyö uudistumista tukevissa ohjelmissa.

Esimerkkejä muutospalveluistamme

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Oli kyseessä sitten suorahakua edellyttävä vaativa yksittäinen haku tai esimerkiksi uuden tuotantolaitoksen koko henkilöstön rekrytoiminen, me tarjoamme aina juuri teidän tilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

5 muutosturvapalvelun tärkeintä peruspilaria

Lue lisää Sarasen blogista

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!