Palvelu Muutospalvelut

Muutospalvelut - Kumppanisi uudistumiseen

Vain harvoin meiltä tilataan pelkkä palvelu. Useimmiten meidät valitaan kumppaniksi siksi, että teemme minkä lupaamme – ilman pyyntöjä, kyselyitä tai hoputtamista. Yritysasiakkaamme arvostavat, että ideoimme muutosta, kehitämme palvelua yhdessä, ja että olemme itse innostuneita siitä, mitä teemme! Haluamme olla tukemassa asiakasyritystemme osaamisen kehittämisestä ja edesauttaa yritysten kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä uusiutuvassa markkinatilanteessa.

 

Odotuksenani palvelusta oli ”kokonaispaketti massalle”. Osallistujana huomasin kuitenkin pian, miten oikeasti välitetään yksilöistä – WAU!"

Valmennukseen osallistunut
Jenni Kankkunen-image
Ota yhteyttä:
Jenni Kankkunen
Johtaja, muutospalvelut, Saranen
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Sarasen muutospalvelun hyödyt

Olemme kumppanina ohjelmien suunnitteluvaiheesta aina niiden toteutukseen ja jälkiseurantaan. Tuemme kasvun mahdollisuuksia myös henkilöstön vähentämistilanteissa. Autamme yksilöitä löytämään vahvuutensa ja osaamisensa ytimen sekä vahvistamaan osaamistaan ja työllistymismahdollisuuksiaan koulutuksilla, ja törmäytämme henkilöitä suoraan eri alojen rekrytoiviin yrityksiin. Olemme toteuttaneet projekteja yksittäisestä valmennettavasta aina satojen henkilöiden uudelleentyöllistämisohjelmiin. Erikoisosaamistamme on yritysten johdon ja HR:n kanssa tehtävä saumaton yhteistyö uudistumista tukevissa ohjelmissa.

Tuloksellinen työllistämisen palvelu

Edessä YT-neuvottelut? Muutosturva auttaa yrityksen ja yksilöt eteenpäin!

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Jenni Kankkunen-image
Ota yhteyttä:
Jenni Kankkunen
Johtaja, muutospalvelut, Saranen
barona-contact-logo
Ota yhteyttä