Palvelu Myynnin ja Kaupan hakijamarkkinointi

Hakijamarkkinointia rekrytoinnin rinnalle

Kilpailu osaajista kiristyy. Etenkin uusista myyjistä käydään kovaa kilpailua. Rekrytointeja tehdessä haluamme varmistaa, että olemme tavoittaneet myös passiiviset työnhakijat sekä jo työelämässä olevat ihmiset. Normaalien rekrytointipalveluiden rinnalle tarjoamme laajasti hakijamarkkinointipalveluita, jotka voivat tarkoittaa joko yksittäistä mainontaa tai laajempaa hakijamarkkinoinnin kokonaisuutta.

Työnhakijat löytävät liian vähän sisältöä haluamastaan työpaikasta tai yrityksen vallitsevasta kulttuurista. Hakijamarkkinoinnin avulla pystymme sekä löytämään oikeat tekijät, että parantamaan asiakkaan työnantajamielikuvaa.

Valtteri Karjula
Markkinointiasiantuntija, Barona Myynti ja Kauppa
Valtteri Karjula-image
Ota yhteyttä:
Valtteri Karjula
Markkinointiasiantuntija
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

New call-to-action

Hakijamarkkinointi rakentuu eri palasista yhdeksi kokonaisuudeksi

Saamme yhdistettyä myynnin- ja kaupanalan tuntemuksen sekä markkinointi- ja mainontaosaamisemme. Hakijamarkkinointi kytkeytyy rekrytointipalveluiden jatkoksi ja näyttäytyy yhtenäisenä prosessina. Sen tärkein tehtävä on tavoittaa haluttu kohderyhmä, sekä löytää samalla kohderyhmän mukaiset kanavat ja digimarkkinoinnin keinot kohderyhmän tavoittamiseen. Hakijamarkkinointimme perustana toimii systemaattinen sisällöntuotanto.

Blogissa lisää Baronan hakijamarkkinoinnista