Palvelu Henkilöstövuokraus

Joustavuutta yrityksesi muuttuviin tarpeisiin

Voit hankkia kauttamme joustoa vaihteleviin henkilöstötarpeisiin, sesonkeihin tai yllättäviin tilanteisiin. Tarvittaessa voit antaa rekrytointiprosessin ja työsuhdehallinnan kokonaisuudessaan meidän hoidettavaksemme henkilöstövuokrauspalvelun avulla. Meillä on vankka myynnin ja kaupan alan tuntemus ja palvelemme teitä valtakunnallisesti. Toimialatuntemuksemme auttaa meitä löytämään nopeasti ja luotettavasti oikeat työntekijät juuri teidän tarpeisiinne.

Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen ja haluamme työntekijöidemme viihtyvän niin meillä kuin asiakasyrityksissämme.

Tärkein tehtävämme on auttaa asiakkaitamme kasvattamaan myyntiä ja kehittämään palvelukokemusta. Varmistamme, että heillä on joukkueessa innostuneet, osaavat ja ammattitaitoiset työntekijät. Myynnin ja kaupan toimialaan erikoistuneet asiantuntijamme ymmärtävät arkeasi ja tuntevat alueellisen työmarkkinan.

Tuomo Leppänen
Operatiivinen johtaja, Barona Myynti ja Kauppa
Seija Ursin-image
Ota yhteyttä:
Seija Ursin
Asiakkuusjohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Myynnin ja Kaupan henkilöstövuorauksen hyödyt

Oikeat osaajat

Laajan työntekijäverkostomme ja hakijamarkkinointikokemuksemme ansiosta, saatte pätevän työntekijän käyttöönne juuri siksi aikaa kuin tarvitsette ja vuokrasuhteen päätyttyä voitte halutessanne palkata työntekijän vakituisesti. Säästätte aikaa, kun varsinainen rekrytointiprosessi on jo hoidettu meidän kauttamme.

Voitte keskittyä ydintoimintaanne

Barona Myynti ja Kauppa on vastuullinen ja luotettava työnantaja, pidämme työntekijöistämme huolta. Me huolehdimme kaikista vuokratyöntekijän työsuhdeasioista ja työnantajavelvoitteista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuuttamisesta. Sen lisäksi haluamme yhdessä teidän kanssanne varmistaa, että työntekijäkokemus olisi mahdollisimman onnistunut mm. panostamalla perehdytykseen ja esimiestyöhön.

Tasapainoa kysynnän vaihteluihin

Pystytte huomioimaan tehokkaasti kysynnän vaihtelut henkilöstötarpeissanne ja varmistamaan toimintanne mukautuvuuden vallitsevaan tilanteeseen, kun lisätyövoimaa on tarvittaessa saatavilla esimerkiksi sesonkiaikana tai kysynnän äkillisesti kasvaessa. Malli sopii aina yksittäisen työntekijän tarpeesta useiden satojen henkilöiden tarpeeseen. Voitte löytää kauttamme uusia osaajia, joita muutoin olisi vaikea tavoittaa.

Barona blogi