Palvelu Myynnin ja kaupan rekrymarkkinointi

Rekrymarkkinointia rekrytoinnin rinnalle

Kilpailu osaajista kiristyy. Etenkin uusista myyjistä käydään kovaa kilpailua. Rekrytointeja tehdessä haluamme varmistaa, että olemme tavoittaneet myös passiiviset työnhakijat sekä jo työelämässä olevat ihmiset. Normaalien rekrytointipalveluiden rinnalle tarjoamme laajasti rekrymarkkinointipalveluita, jotka voivat tarkoittaa joko yksittäistä mainontaa tai laajempaa rekrymarkkinoinnin kokonaisuutta.

Työnhakijat löytävät liian vähän sisältöä haluamastaan työpaikasta tai yrityksen vallitsevasta kulttuurista. Rekrymarkkinoinnin avulla pystymme sekä löytämään oikeat tekijät, että parantamaan asiakkaan työnantajamielikuvaa.

Valtteri Karjula
Markkinointiasiantuntija, Barona Myynti ja Kauppa
-image
Ota yhteyttä:
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Rekrymarkkinointi rakentuu eri palasista yhdeksi kokonaisuudeksi

Saamme yhdistettyä myynnin- ja kaupanalan tuntemuksen sekä markkinointi- ja mainontaosaamisemme. Rekrymarkkinointi kytkeytyy rekrytointipalveluiden jatkoksi ja näyttäytyy yhtenäisenä prosessina. Sen tärkein tehtävä on tavoittaa haluttu kohderyhmä, sekä löytää samalla kohderyhmän mukaiset kanavat ja digimarkkinoinnin keinot kohderyhmän tavoittamiseen. Rekrymarkkinointimme perustana toimii systemaattinen sisällöntuotanto.

Mitä muuta toimialalla tapahtuu - katso tästä tallenteet!

New call-to-action

Somepresenssi_työllistymisen_keinona_vaaka

Barona-image
Ota yhteyttä:
Barona
barona-contact-logo
Ota yhteyttä