Palvelu Myynnin ulkoistaminen

Räätälöity, täyden palvelun ulkoistamisratkaisu

Alihankinnan periaatteella toimiessa laskutamme suoritteista, joita työntekijämme asiakkaalle tekevät. Tehokkuus ja optimaalinen resursointi ovat meidän vastuullamme, jolloin asiakkaalle syntyvät kustannukset elävät volyymin mukaan. Ulkoistuspalveluissa operaation läpimenovastuun lisäksi laatu, turvallisuus, kehittäminen ja työnjohtovastuu kuuluvat yleensä Baronalle.

Miksi Barona?

Me Baronalla tahdomme aidosti tuottaa arvoa asiakkaillemme. Henkilöstövuokraukselle ja erilaisille resursointiratkaisuille on oma paikkansa. Lisäarvon tuottamisessa erityisesti ulkoistaminen on nostanut suosiotaan myynnin alalla. Joka päivä yli tuhat Baronalaista työskentelee tehtävissä, joita tuotetaan alihankinnan periaatteella asiakkaalle. Elämme jatkuvasta kehittämisestä, halusta oppia ja luoda uutta.

 

Me Baronalla tahdomme aidosti tuottaa arvoa asiakkaillemme. Henkilöstövuokraukselle ja erilaisille resursointiratkaisuille on oma paikkansa. Lisäarvon tuottamisessa erityisesti ulkoistaminen on nostanut suosiotaan myynnin alalla.

Tuomo Leppänen
Operatiivinen johtaja, Barona Myynti ja Kauppa
Tuomo Leppänen-image
Ota yhteyttä:
Tuomo Leppänen
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Myynnin ulkoistamisen hyödyt:

Barona blogi

Tuomo Leppänen-image
Ota yhteyttä:
Tuomo Leppänen
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä