Palvelu Kaupan ulkoistuspalvelut

Räätälöity, täyden palvelun ulkoistamisratkaisu

Alihankinnan periaatteella toimiessa laskutamme suoritteista, joita työntekijämme asiakkaalle tekevät. Tehokkuus ja optimaalinen resursointi ovat meidän vastuullamme, jolloin asiakkaalle syntyvät kustannukset elävät volyymin mukaan. Kaupan alalla ulkoistuspalveluita tuotetaan tyypillisesti hyllytykseen tai kaupassa suoritettaviin keräilytehtäviin. Ulkoistuspalveluissa operaation läpimenovastuun lisäksi laatu, turvallisuus, kehittäminen ja työnjohtovastuu kuuluvat yleensä Baronalle.

Miksi Barona?

Me Baronalla tahdomme aidosti tuottaa arvoa asiakkaillemme. Henkilöstövuokraukselle ja erilaisille resursointiratkaisuille on oma paikkansa. Lisäarvon tuottamisessa erityisesti ulkoistaminen on nostanut suosiotaan kaupan alalla. Joka päivä yli tuhat Baronalaista työskentelee tehtävissä, joita tuotetaan alihankinnan periaatteella asiakkaalle. Elämme jatkuvasta kehittämisestä, halusta oppia ja luoda uutta. Hyllytyksen ja keräilyn operaatiot ovat meidän ydinliiketoimintaa – mikä teidän?

 

Me Baronalla tahdomme aidosti tuottaa arvoa asiakkaillemme. Henkilöstövuokraukselle ja erilaisille resursointiratkaisuille on oma paikkansa. Lisäarvon tuottamisessa erityisesti ulkoistaminen on nostanut suosiotaan kaupan alalla.

Tuomo Leppänen
Operatiivinen johtaja, Barona Myynti ja Kauppa
Tuomo Leppänen-image
Ota yhteyttä:
Tuomo Leppänen
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Ulkoistamispalveluiden hyödyt

Kehittäminen

Meillä on vahva toimialan tuntemus ja monipuolinen kokemus erilaisista ulkoistuskohteista. Jokaisessa ulkoistuksessa lähtökohtana on nykytoimintojen kartoitus ja kehityssuunnitelman teko. Todelliset ulkoistamisen hyödyt saadaan aikaan yhteisellä määrätietoisella kehityksellä.

Kustannusten hallinta

Ulkoistamisen yksi suurimmista hyödyistä on se, miten kustannukset saadaan läpinäkyviksi, selkeiksi ja ennustettaviksi. Jopa suuret sesonkivaihtelut voidaan ulkoistamalla hallita yksikkökustannuksen nousematta.

Asiakaslähtöinen, vahva kumppanuus

Luottamus ja innovatiivisuus kuuluvat ulkoistamisliiketoimintaamme. Vahvojen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden kautta pystymme lupaamaan jatkuvan kehittymisen mallin myös uusille asiakkaille. Olemme rakentaneet erilaisia kehittämisfoorumeita ja tuoneet sen osaksi johtamisen arkea.

Barona blogi