Palvelu Rakennusalan rekrytointi

Rakennusalan asiantuntevinta henkilöstöpalvelua

Tärkein tehtävämme on ammattitaitoisten ja oikean asenteen omaavien työntekijöiden löytäminen. Tarjoamme rekrytointipalveluja valtakunnallisesti ja toimialaerikoistuneesti. Vahva hakijamarkkinoinnin osaamisemme takaa sujuvan rekrytointiprosessin ja vahvistaa samalla myös työnantajamielikuvaanne.

Ydintehtävämme on löytää oikean asenteen omaavia ihmisiä oikeisiin työtehtäviin.

Rami Collin
Operatiivinen johtaja, Barona Rakennus
Tiina Vepsäläinen-image
Ota yhteyttä:
Tiina Vepsäläinen
Myyntipäällikkö
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan rekrytointipalvelun hyödyt

Asiantuntemus

Meillä on vahva toimialaosaaminen eli tiedämme, mitä tekijöiltä rakennusalalla vaaditaan. Tunnemme työmarkkinat ja yritysten toimintaympäristön. Tiedämme miten ja mistä
osaajat houkutellaan.  Asioit meillä aina oma toimialasi asiantuntijan kanssa. Osaamisemme avulla rekrytointi on sinulle helppoa, nopeaa ja luo kasvun mahdollisuuksia.

Osaajien houkuttelu

Olemme hakijamarkkinoinnin edelläkävijä ja toteutamme hyvin innovatiivisia ja kustannustehokkaita rekrytointikampanjoita, jotka samalla vahvistavat myös työnantajabrändiänne. Kaikki palvelumme on muokattavissa eli saat meiltä juuri sellaisen rekrytoinnin tuen, kuin haluat.

Säästät aikaa

Tuellamme sinulla on rivakallakin aikataululla esimerkiksi osaava rakennusmies, apumies, muurari, timpuri tai kirvesmies. Haemme jatkuvasti muun muassa vastaavia mestareita ja työnjohtajia suoraan asiakkaidemme palvelukseen. Laskutamme puolet sovitusta laskutushinnasta, kun sopiva työntekijä löytyy kauttamme. Loput 50 % laskutamme vasta koeajan täytyttyä, mikäli työntekijä osoittautuu paikkansa arvoiseksi.

Rekrytointipalvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Ydintehtävämme on löytää oikean asenteen omaavia ihmisiä oikeisiin työtehtäviin. Rekrytointi voi olla työlästä, hidasta ja aiheuttaa virheitä, joiden korjaamiseen menee aikaa. Olemme alan kovimpia ammattilaisia, sillä olemme keskittyneet rekrytoinnin ja sitä tehostavien työkalujen kehitykseen. Lisäksi meillä on vahva toimialaosaaminen eli tiedämme, mitä tekijöiltä rakennusalalla vaaditaan. Osaamisemme avulla rekrytointi on sinulle helppoa, nopeaa ja luo kasvun mahdollisuuksia. Kaikki palvelumme on muokattavissa eli saat meiltä juuri sellaisen rekrytoinnin tuen, kuin haluat.

Barona blogi