Palvelu Rekrytointi

Oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin

Tarjoamme rekrytointipalveluja valtakunnallisesti ja toimialaerikoistuneesti. Vahva ammattitaitomme ja innovatiivinen hakijamarkkinoinnin osaamisemme takaa sujuvan rekrytointiprosessin ja vahvistaa samalla myös työnantajamielikuvaanne. Toteutamme vuosittain yli 18 000 rekrytointia.

Meidän mielestämme rekrytointia ei voi ulkoistaa vaan rekrytointiyhteistyön tulisi aina perustua kumppanuuteen, jossa osapuolet tekevät yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi."

Ilkka Lagerström
Talent Aquisition Leader, Barona
Alpo Arasmo-image
Ota yhteyttä:
Alpo Arasmo
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Lataa tästä ilmainen opas onnistuneisiin kesärekrytointeihin

Baronan rekrytointipalvelun hyödyt

Asiantuntemus

Tunnemme työmarkkinat ja
yritysten toimintaympäristön.
Tiedämme miten ja mistä
osaajat houkutellaan. Vuosittain
toteutamme noin 18 000
rekrytointitoimeksiantoa ja
rekrytoijamme ovat verkostuneita
alansa huipputekijöitä. Asioit
meillä aina oma
toimialasi asiantuntijan kanssa.

Osaajien houkuttelu

Olemme rekrymarkkinoinnin edelläkävijä ja toteutamme hyvin innovatiivisia ja
kustannustehokkaita rekrytointikampanjoita, jotka samalla vahvistavat myös työnantajabrändiänne ja varmistavat teille parhaat osaajat.

Teknologiaosaaminen

Käytössämme ovat mm. modernin rekrytoinnin video- ja esittelytyökalut, joiden kehityksestä vastaa oma teknologiayksikkömme. Olemme kehittäneet rekrytoinnin tekoälyä jo vuosikausia. Hakijatietokantamme päivittyy jatkuvasti ja pystymme tekemään hyvin kohdistettua hakijamarkkinointia ja hyödyntämään laajasti eri ehdokaskohderyhmiä.

Rekrytointipalvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Oli kyseessä sitten suorahakua edellyttävä vaativa yksittäinen haku tai esimerkiksi uuden tuotantolaitoksen koko henkilöstön rekrytoiminen, me tarjoamme aina juuri teidän tilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

New Call-to-action

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi