Palvelu Rekrytointi

Rekrytointi yrityksille

Tarjoamme rekrytointipalveluja valtakunnallisesti ja toimialaerikoistuneesti. Rekrytointikonsulttien vahva ammattitaito ja innovatiivinen hakijamarkkinoinnin osaamisemme takaa sujuvan rekrytointiprosessin ja vahvistaa samalla myös työnantajamielikuvaanne. Toteutamme vuosittain yli 18 000 rekrytointia.

Onnistunut rekrytointi perustuu rehellisyyteen. Kun hakija ja rekrytoiva yritys aidosti tietävät, mitä etsivät, on meidän helpompi auttaa näitä kahta kohtaamaan.

Kristiina Vormala
Rekrytointipäällikkö, Barona Engineering
Jussi Rissanen-image
Ota yhteyttä:
Jussi Rissanen
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

pikaopas-rekrytointiin

Rekrytointiprosessimme hyödyt

Onnistu rekrytoinnissa rekrytointikonsulttiemme vahvan ammattitaidon, moderin rerkytointiprosessin ja innovatiivisten menetelmien avulla.

Rekrytointiprosessimme soveltuu yksittäisiin ja jatkuviin tarpeisiin

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa vaiheen rekrytointiprosessista siihen erikoistuneen tiimin käsiin. Rekrytointikonsultit huolehtivat kyseisen vaiheen tai koko rekrytointiprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Oli kyseessä sitten suorahakua edellyttävä vaativa yksittäinen haku tai uuden tuotantolaitoksen koko henkilöstön rekrytoiminen, tarjoamme aina juuri teidän tilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Jussi Rissanen-image
Ota yhteyttä:
Jussi Rissanen
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä