KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Palvelu Rekrytointi

Oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin

Tarjoamme rekrytointipalveluja valtakunnallisesti ja toimialaerikoistuneesti. Vahva ammattitaitomme ja innovatiivinen hakijamarkkinoinnin osaamisemme takaa sujuvan rekrytointiprosessin ja vahvistaa samalla myös työnantajamielikuvaanne. Toteutamme vuosittain yli 18 000 rekrytointia.

Haluamme rekrytointimme perustuvan rehellisyyteen. Kun hakija ja rekrytoiva yritys aidosti tietävät, mitä etsivät, on meidän helpompi auttaa näitä kahta kohtaamaan.

Kristiina Vormala
Rekrytointipäällikkö, Barona Engineering
Jussi Rissanen-image
Ota yhteyttä:
Jussi Rissanen
Myynti- ja palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Opas teknisten asiantuntijoiden rekrytointiin

Baronan rekrytointipalvelun hyödyt

Rekrytointipalvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Oli kyseessä sitten suorahakua edellyttävä vaativa yksittäinen haku tai esimerkiksi uuden tuotantolaitoksen koko henkilöstön rekrytoiminen, me tarjoamme aina juuri teidän tilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

New Call-to-action

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi