Palvelu Relocation-palvelut

Pehmeä lasku uuteen maahan

Tarjoamme Relocation-palvelut kansainvälisesti rekrytoiville ja toimihenkilöiden liikkuvuutta edistäville yrityksille yli 10 vuoden kokemuksella. Huolehdimme työntekijäsi pehmeästä laskusta uuteen maahan tarjoamalla juuri kulloisenkin tarpeen kokoisen tuen muuttamisen yhteydessä.

Kehitämme uuden sukupolven Relocation-palvelua hyödyntäen teknologiaa ja innovatiivisia tapoja palvella asiakkaidemme tarpeita globaaleja trendejä seuraten.

Marina Velikova
Director, Barona Relocation
Marina Velikova-image
Ota yhteyttä:
Marina Velikova
Johtaja, Barona Relocation
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan Relocation-palvelun hyödyt

Työn saumattoman aloittamisen varmistamiseksi huolehdimme puolestasi muun muuassa: työntekijän oleskeluluvat, viisumit, verokortit, sosiaaliturva- ja muut paperiasiat, sekä asunnon vuokraamisen että koulun ja päiväkodin etsinnän. Viihtymisen ja kotoutumisen edistämiseksi edesautamme työntekijän ja hänen perheensä sopeutumista uuteen maahan kertomalla tapakulttuurista ja ohjaamalla heidät oikeiden palveluiden äärelle.

Organisaation ja työntekijän työn tehostaminen

Erinomaisesti hoidetulla relocation-prosessilla varmistetaan sekä organisaation, että uuden työntekijän tehokuuus. Kaikki saavat keskittyä olennaisiin asioihin. Uusi tai muuttanut työntekijä pääsee mahdollisimman nopeasti aloittamaan työt ja sopeutumaan uuteen elämään.

Menetelmät ja työkalut

Meillä on kymmenen vuoden kokemus relocation-palvelun toteutuksesta. Sujuvat prosessit ja erinomainen asiakaspalvelu ovat palvelumme ytimessä. Hyödynnämme järjestelmiä ja teknologisia ratkaisuja, joilla palvelun sujuvuus kehittyy entistäkin paremmaksi.

Työntekijätyytyväisyys ja työnantajamielikuva

Sujuva aloitus varmistaa työntekijän tyytyväisyyden ja hyvinvoinnin. Perheen viihtyminen uudessa maassa mahdollistaa työntekijän keskittymisen uuteen tehtävään. Onnistunut relocation vähentää ennenaikaisen irtisanomisen riskiä ja vahvistaa työnantajamielikuvaa.

Esimerkkejä Relocation-palvelustamme

Kuvausta Relocation-palvelusta

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi