Palvelu Sesonki- ja ad hoc -palvelut

Jos on tahtoa, on työtä

Autamme asiakkaitamme mukauttamaan resurssinsa vastaamaan muuttuvia tarpeita. Täytämme asiakkaidemme työvuorot sekä sesonkiaikoina että yllättävissä ja vaihtuvissa tarpeissa. Kehitämme jatkuvasti toimintamenetelmiä ja -tapoja, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Voitte keskittyä rauhassa ydinbisnekseenne meidän huolehtiessa resurssien skaalautuvuudesta.

Meidän tehtävämme on tuoda joustavuutta työelämään: kauttamme yrityksen saavat joustavasti työntekijöitä ja työntekijät haluamansa määrän erilaisia töitä.

Ilkka Mikkola
Palvelujohtaja, Barona
Ilkka Mikkola-image
Ota yhteyttä:
Ilkka Mikkola
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan sesonki- ja ad hoc -palvelun hyödyt

Lupaamme asiakkaillemme nopeaa, selkeää ja laadukasta palvelua. Pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin todella nopeasti, parhaimmillaan työntekijät aloittavat työt jo tilauspäivänä. Vastaavasti valmistelemme ja suunnittelemme suuret resursointiprojektit huolellisesti yhdessä asiakkaamme kanssa ennen toteutusta.

Yllättävät ja vaihtuvat tarpeet

Pystymme nopeasti resursoimaan yllättävät ja vaihtuvat tarpeet, sillä meidän ei tarvitse erikseen etsiä tekijöitä, vaan työntekijäpoolistamme löytyy tekijät jo valmiina.

Sesonkityöntekijöiden vaihtuvuus pienenee

Usein sesonkityöntekijät saattavat karata muualle sesonkien välillä, mutta me pystymme tarjoamaan tekijöillemme eri sesonkien välillä erilaisia työmahdollisuuksia. Tällöin asiakkaan sesonkityöntekijöiden vaihtuvuus pienenee ja perehdyttämiseen tarvittava panos pienenee

Eri alojen osaajia

Työntekijäpooleissamme on hyvin erilaisia osaajia, renkaanvaihtajasta aina elintarviketyöntekijään tai muuttomieheen.

Tarkkaa resurssointia

Käytössämme on ajantasaiset järjestelmät työntekijöiden hallintaan. Barona on alan suurin toimija ja suuntamme on koko ajan eteenpäin. Näytämme tietä myös muille.

Tekijää ja työtä moneen lähtöön

Yleisimmin tarjoamamme työtehtävät eivät vaadi tutkintoja, mutta osaamista ja palveluasennetta tekijöiltämme löytyy. Meidän työntekijäpooleissamme on hyvin erilaisia osaajia, renkaanvaihtajasta aina elintarviketyöntekijään tai muuttomieheen. Palvelemme asiakkaitamme sekä jatkuvissa että projektiluontoisissa tarpeissa. Tärkeimpiä sesonkiaikojamme ovat muun muassa juhlakaudet, kuunvaihteet, renkaiden vaihdon sesongit, festarikausi sekä kesätyökausi.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi