Palvelu Suorahaku

Suorahaku - Vaatiiviin osaajahakuihin

Suorahaku on sinulle sopiva palvelu, kun etsit tehokasta rekrytoinnin palvelua ja tarvitsemasi profiili on poikkeuksellisen kilpailtu, haastava tai osaajien määrä on rajattu. Suorahaku, tutummin headhunting tarkoittaa sitä, kun tunnistamme asiakkaamme avointa toimeksiantoa vastaavat osaajat, kontaktoimme tarkkaan valitut yksilöt ja kartoitamme heidän kiinnostuksen avointa työpaikkaa kohtaan.

pikaopas-rekrytointiin hbspt.cta.load(2579361, ‘aa9fb98f-36ca-4676-a43a-1aae5fc76a4a’, {});

Baronan suorahaun hyödyt

Suorahaku

Asiakkaan kanssa käydyn keskustelun ja alkukartoituksen jälkeen käynnistämme suorahaun prosessin. Hyvän työmarkkinatilanteen vuoksi kontaktoimme suhteessa ison määrän henkilöitä, jotta löydämme yhden sopivan. Suorahaun lopputuloksena esittelemme asiakkaalle henkilöt, jotka ovat tehtävästä aidosti kiinnostuneet ja jotka soveltuvat taitotasoltaan tehtävään parhaiten. Esittelyn jälkeen asiakas voi tavata ja haastatella haluamansa henkilöt, kuten siis missä tahansa muussa palvelussamme. Suorahakua voi tehdä perinteisellä tavalla ”hiljaisena hakuna” sekä myös hybridihakuna. Hybridihaussa meillä kulkee normaali rekrytointiprosessi suorahaun rinnalla ja voimme ohjata suorahaulla kontaktoidut henkilöt lukemaan tarkemmin yrityksestä ja työpaikasta työpaikkailmoituksesta tai mahdolliselta erikseen asiakasyritykselle rakennetulta rekrytointisivustolta.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Henri Pynnönen-image
Ota yhteyttä:
Henri Pynnönen
Myyntijohtaja, Asiantuntija-alat
barona-contact-logo
Ota yhteyttä