KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Palvelu Suorahaku

Suorahaku - Vaatiiviin osaajahakuihin

Suorahaku on sinulle sopiva palvelu, kun etsit tehokasta rekrytoinnin palvelua ja tarvitsemasi profiili on poikkeuksellisen kilpailtu, haastava tai osaajien määrä on rajattu. Suorahaku, tutummin headhunting tarkoittaa sitä, kun tunnistamme asiakkaamme avointa toimeksiantoa vastaavat osaajat, kontaktoimme tarkkaan valitut yksilöt ja kartoitamme heidän kiinnostuksen avointa työpaikkaa kohtaan.

Teemme suorahaut aina laadukkaasti ja perusteellisesti, asiakkaamme brändiä sekä ehdokaskokemusta kunnioittaen.

Mikko Laine
Manager & Senior Recruiter, Barona IT
Henri Pynnönen-image
Ota yhteyttä:
Henri Pynnönen
Sales Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

pikaopas-rekrytointiin

Baronan suorahaun hyödyt

Esimerkkejä suorahaun palvelustamme

Asiakkaan kanssa käydyn keskustelun ja alkukartoituksen jälkeen käynnistämme suorahaun prosessin. Hyvän työmarkkinatilanteen vuoksi kontaktoimme suhteessa ison määrän henkilöitä, jotta löydämme yhden sopivan. Suorahaun lopputuloksena esittelemme asiakkaalle henkilöt, jotka ovat tehtävästä aidosti kiinnostuneet ja jotka soveltuvat taitotasoltaan tehtävään parhaiten. Esittelyn jälkeen asiakas voi tavata ja haastatella haluamansa henkilöt, kuten siis missä tahansa muussa palvelussamme. Suorahakua voi tehdä perinteisellä tavalla ”hiljaisena hakuna” sekä myös hybridihakuna. Hybridihaussa meillä kulkee normaali rekrytointiprosessi suorahaun rinnalla ja voimme ohjata suorahaulla kontaktoidut henkilöt lukemaan tarkemmin yrityksestä ja työpaikasta työpaikkailmoituksesta tai mahdolliselta erikseen asiakasyritykselle rakennetulta rekrytointisivustolta.

Varmista paikkasi tuleviin Peer Talk -tapahtumiin

Järjestämme vuosittain useita Peer Talk -tapahtumia, joiden tehtävänä on koota yhteen tapahtumasta ammattilaisia keskustelemaan työelämän ja tietotyön murrokseen liittyvistä teemoista. Tapahtumissa pääset kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja, verkostoitumaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista muiden alan ammattilaisten kanssa. Haluatko kutsuja tuleviin Peer Talk -tapahtumiin? Ilmoittaudu mukaan!

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!