Palvelu Telineet ja sääsuojat

Olemme vahvasti mukana koko Suomen telineasennuskentässä

Kokeneen ja osaavan työnjohtomme toimesta pystymme toteuttamaan haastavatkin urakkakohteet teollisuudessa sekä rakennustyömailla. Työllistämme tälläkin hetkellä valtakunnallisesti yli 200 rakennustelineiden asentajaa.

Pasi Taivalkoski-image
Ota yhteyttä:
Pasi Taivalkoski
Työpäällikkö
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Miksi telineet ja sääsuojat Baronan kautta?

Baronan kautta myös osaava henkilöstö

Tehokkaiden rekrytointikanaviemme avulla löydämme ammattilaiset niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista telineasennusosaamista, joten koulutamme aktiivisesti sekä nykyisiä telineasentajiamme että uusia suomalaisia nuoria telineasennustöihin.

Tiivis yhteistyö Ramirentin kanssa

Barona Rakennus Oy:lta yhdessä Ramirent Oy:n kanssa kokonaisvaltaiset teline- ja sääsuojapalvelut Oulun, Kainuun ja Koillismaan alueelle. Baronan työnjohdossa toimivat telinealan kokeneet ammattilaiset. Yhdessä Ramirentin kanssa toimitamme tarvitsemasi teline- ja sääsuojaratkaisut kokonaistoimituksena.

Telinealan kokeneet ammattilaiset

Toimintamme ytimenä on ammattimainen ja osaava telineasentaja, joka tekee työnsä perusteellisesti ottaen turvallisuuden huomioon. Baronan työnjohdossa toimii telinealan kokeneet ammattilaiset yli 10 vuoden kokemuksella.

Barona blogi