Palvelu Elena test Pardot TO DELETE

Tutustu Barona Asiakaspalveluratkaisujen henkilöstövuokrauksen mahdollisuuksiin

KJGLAHFKLJHASDFKJSDF

ASDF

AS

DF

ASD

F

 

ASD

F

ASD

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HENKILÖSTÖVUOKRAUKSEN HYÖDYT ASIAKASPALVELUALALLA

Barona Asiakaspalveluratkaisujen tarjoamat henkilöstövuokrauspalvelut tarjoavat apua yllättäviin henkilöstötarpeisiin. Palveluiden avulla pystyt keskittymään ydinliiketoimintaan ja jättämään HR-asiat huoleksemme.

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin meidän kanssamme työskentelystä.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS PALVELUN ESITTELY

Muuttuvat työtilanteet ovat tätä päivää. Tämä tuo haasteita henkilöstönhallintaan, jonka vuoksi henkilöstövuokrauksella pystyy tasapainottamaan sesonkivaihteluita. Myöskin erilaiset projektien kanssa voi olla helpompaa hyödyntää henkilöstövuokrausta ja saada käyttöönsä osaamista, mitä ei välttämättä organisaatiosta löydy. Takaamme, että saat oikean osaajan tarvittaessa hyvinkin joustavalla aikataululla.

Henkilöstövuokrauksen kautta yritys saa käyttöönsä Baronan palvelut, joilla huolehditaan vuokratyösuhteesta koko elinkaaren ajan. Hoidamme henkilöiden esimerkiksi rekrytoinnin, työsopimusten teon, työntekijöiden perehdytyksen, palkanmaksun, sairauspoissaolojen kustannukset, loma-ajan palkan ja työterveyden. Pystymme räätälöimään palvelut juuri teidän yrityksellenne sopiviksi. Baronalla on lisäksi nimetty yhteyshenkilö työntekijän ja asiakkaan suuntaan, joka tuntee työntekijät ja asiakkaan toimintaympäristön ja mahdollistaa toiminnan kehittämisen.

Tutustu tarkemmin asiakaspalveluratkaisujen rekrytointipalveluihin täältä.

Pikaopas henkilöstövuokraukseen hbspt.cta.load(2579361, ‘a37600a3-506f-4472-a235-95f529b8b387’, {});

Barona-image
Ota yhteyttä:
Barona
barona-contact-logo
Ota yhteyttä