Palvelu Työllistämispalvelut

Tuloksellista työllistämistä

Autamme Sarasella työnhakijoita työllistymään nopeasti ja tehokkaasti uuteen työhön. Tarjoamme kunnille, TE-palveluille ja muille työllisyyden edistämisestä kiinnostuneille organisaatioille tuloksellisia työllistämispalveluita. Olemme tuottaneet vuodesta 2015 alkaen erilaisille työttömien kohderyhmille suunnattuja, tulosperusteisia ratkaisuja. Olemme pystyneet auttamaan tehokkaasti niin toimialaerikoistuneissa, vasta työttömäksi jääneiden ryhmissä kuin laaja-alaisissa, pitkäänkin työttömänä olleiden kohderyhmissä työttömiä työnhakijoita.

Yksi puhelinsoitto ja jo seuraavana päivänä alkoi välittömästi toimiva yhteistyö. Sarasen ammattitaito ja asioinnin helppous ovat päällimmäisenä mielessä."

Harri Laaksonen
Toimitusjohtaja, Europak Oy
Anu Ukonlinna-image
Ota yhteyttä:
Anu Ukonlinna
Director, Research and Business Development
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Työllistämispalvelun hyödyt

Työnhakija-asiakkaistamme 92 % suosittelee palveluamme

Palvelumme perustuvat aina kohderyhmälähtöiseen palvelusuunnitteluun sekä ketterään toimintatapaan.
Palveluiden suunnittelussa huomioidaan kunkin kohderyhmän tarpeet, jotta voidaan tarjota juuri heille sopivaa tukea tehokkaaseen tulokseen pääsemiseksi.

Olemme auttaneet jo yli 1500 työnhakija-asiakasta eri palveluissamme

Kehitämme palvelujamme aktiivisesti toteutusten aikanakin, jotta voimme taata mahdollisimman hyvät työllistämistulokset.

 

 

Yli 60 % asiakkaistamme löytää uuden työn ja jo palvelun aktiiviaikana

Erinomaisten tulostemme perustana on vahva työelämätuntemus. Teemme läheistä yhteistyötä sekä Baronan rekrytoijien että muiden työnantajien kanssa kohderyhmän tarpeet huomioiden.

 

 

Eri ikäryhmien haasteet työnhaussa

Lue lisää Sarasen blogista

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi