Palvelu Ulkoistuspalvelut

Ulkoistaminen lähtee syvästä kumppanuudesta

Tarjoamme monipuolisia ulkoistamisen palveluita eri veloitusmalleilla asiakaslähtöisesti. Meillä on vahvaa kokemusta etenkin sisälogistiikan ja toimisto- ja asiakaspalvelutyön ulkoistuksista. Ulkoistamisessa on erityisen tärkeää rakentaa aito kumppanuus asiakkaan kanssa. Mittaamisen ja kehittämisen tuloksena voi olla yhtä hyvin aiempaa toimivampi varasto kuin parantunut asiakaskokemus.

Työelämään ja henkilöstöön erikoistuneena toimijana oma käsityksemme ulkoistamisesta määräytyy sen perusteella, tarjoammeko asiakkaallemme resursseja ja osaamista, vai vastaammeko itse työn toteuttamisen lopputuotoksesta. Ulkoistaminen meille tarkoittaa jälkimmäistä."

Harri Alamäki
Barona Asiakaspalveluratkaisut
Harri Alamäki-image
Ota yhteyttä:
Harri Alamäki
EVP, asiakaspalveluratkaisut ja palvelukeskukset
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan ulkoistamispalveluiden hyödyt

Kehittäminen

Meillä on vahva toimialan tuntemus ja monipuolinen kokemus erilaisista ulkoistuskohteista. Jokaisessa ulkoistuksessa lähtökohtana on nykytoimintojen kartoitus ja kehityssuunnitelman teko. Todelliset ulkoistamisen hyödyt saadaan aikaan yhteisellä määrätietoisella kehityksellä.

Kustannusten hallinta

Ulkoistamisen yksi suurimmista hyödyistä on se, miten kustannukset saadaan läpinäkyviksi, selkeiksi ja ennustettaviksi. Jopa suuret sesonkivaihtelut voidaan ulkoistamalla hallita yksikkökustannuksen nousematta.

Asiakaslähtöinen, vahva kumppanuus

Luottamus ja innovatiivisuus kuuluvat ulkoistamisliiketoimintaamme. Vahvojen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden kautta pystymme lupaamaan jatkuvan kehittymisen mallin myös uusille asiakkaille. Olemme rakentaneet erilaisia kehittämisfoorumeita ja tuoneet sen osaksi johtamisen arkea.

Esimerkkejä ulkoistuspalveluistamme

Tiesitkö, että asiakaspalvelukeskuksemme työllistävät yli 500 asiakaspalvelun ammattilaista Fuengirolassa, Katowicessä, Kuusamossa, Joensuussa ja Oulussa?

Tutustu Baronan palvelukeskuksiin

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi