Palvelu Varastopalvelut

Baronan varastopalveluille kannattaa ulkoistaa

Baronan varastopalvelut tarjoavat monipuolisia varastointi- ja lisäarvopalveluja Vantaalla kahdessa varastossa. Meillä on kattavat kemikaaliluvat, valmius käsitellä verkkokauppatilauksia ja vankka kokemus erilaisten tuoteryhmien käsittelystä.

Meillä suurin menestystekijä on aina ollut henkilökohtainen palvelu. Asiakaskohtaiset tiimit tietävät kaiken asiakkaan tuotteiden käsittelystä ja ymmärtävät, mikä on olennaista asiakkaan liiketoiminnalle."

Olli Nieminen
Palvelujohtaja, Varastopalvelut
Matti Rainio-image
Ota yhteyttä:
Matti Rainio
Asiakkuuspäällikkö
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Varaston ulkoistamisen hyödyt

Varastopalvelut palvelevat asiakkaitaan
korkealla laadulla ja yksilöllisesti

Normaalit varastointiprosessit sisältävät tavaranvastaanoton, hyllytyksen, keräilyn, pakkaamisen, lähettämisen ja varastokirjanpidon. Meillä on koko Suomen kattavat hyvin edulliset kuljetussopimukset. Euroopan kuljetukset onnistuvat lisäksi yhteistyökumppaneidemme avulla. Kotimainen Logmaster-WMS ohjaa kaikkia varastotoimintoja, ja siihen liitetty extranet mahdollistaa tehokkaan toiminnan myös ilman liittymiä. Mikäli kyseessä on laajempi toiminta, liittymien rakentaminen on ehdottomasti järkevää, ja usean vuoden kokemuksella pystymme rakentamaan liittymät tehokkaasti ja ripeästi.