Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Palvelu xChange

xChange vie työntekijäsi etätöihin Espanjan aurinkorannoille

Barona xChange on palvelu, jonka ytimessä ovat työntekijän hyvinvointi ja motivointi sekä henkilökohtainen kehittyminen ulkomailla työskentelyn avulla. Ohjelma tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden lähteä töihin ulkomaille ja tehdä nykyisiä töitään etänä Espanjan Aurinkorannikolla. Työt tehdään Baronan toimitiloissa, jossa puitteet ja tietoturvalliset yhteydet ovat kunnossa. Barona xChange on kustannuksiltaan kevyt ohjelma ja Espanjaan muutto ja siellä työskentely on tehty hyvin helpoksi.

Lataa tallenne: Etä- ja joustotyön johtaminen

Välivuosi ulkomailla tuo varmemman, luovemman ja motivoituneemman työntekijän.

Tommi Lehtiniemi
Myyntijohtaja, Barona
Tommi Lehtiniemi-image
Ota yhteyttä:
Tommi Lehtiniemi
Key Account Executive
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan xChange-palvelun hyödyt

Jopa 70 % suomalaisista haaveilee ulkomailla työskentelystä, erityisesti lämpimässä ja aurinkoisessa ilmastossa. Samaan aikaan useat yritykset pohtivat, miten voisivat kehittää kansainvälistymisvalmiuksiaan

xChange-palvelun perustiedot

Etätöihin ulkomailla tähtäävän ohjelman kesto on 6 tai 12 kuukautta. Vaihtojakson aikana työntekijän työtehtävät pysyvät entisellään tai niitä muokataan etätöihin sopivaksi. Työntekijä raportoi vaihdon aikana samalle esimiehelle kuin normaalistikin, mutta asuu Espanjassa ja työskentelee Baronan palvelukeskuksen tiloissa.

Vaihdon aikana työntekijä on työsuhteessa Baronaan. Työsuhde Suomessa jää lepäämään ja palautuu automaattisesti voimaan vaihdon päättyessä. Näin menetellen Barona voi hoitaa kaiken ulkomaille lähetettävän työntekijän työntekoon liittyvän byrokratian Espanjassa.

xChange_espanja

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Tommi Lehtiniemi-image
Ota yhteyttä:
Tommi Lehtiniemi
Key Account Executive
barona-contact-logo
Ota yhteyttä