Palveluita juuri sinun tarpeeseesi

Tyyliimme kuuluu, että sinua palvelee juuri sinun toimialaasi erikoistunut yksikkö. Uskomme, että yritysten tärkein menestystekijä on ihminen. Siksi Barona tukee sinua olemaan paras mahdollinen työnantaja ja kehittämään liiketoimintaasi vastuullisesti. Katso laaja palveluvalikoimamme alta.

Rekrytoinnin palvelut

Rekrytointi on uuden haasteen edessä teknologian kehittyessä ja kuluttajakäyttäytymisen muuttuessa. Hakijakokemuksen on mukauduttava vaativien somenatiivienkin odotuksiin. Moderni hakijamarkkinointi sekä työnantajamielikuvan kehittäminen ovat yhä suuremmassa roolissa, kun rekrytoidaan parhaita osaajia. Tutustu rekrytoinnin palveluihin tästä.

image
image

Henkilöstön kehittäminen

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Uskomme, että henkilöstön kehittäminen on yksi tämän päivän tärkeimmistä osa-alueista liiketoiminnan kehittymisen kannalta, puhutaanpa sitten osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista tai työkykyjohtamisesta. Tutustu henkilöstön kehittämisen palveluihin tästä.

Vastuullinen sopeuttaminen

Työelämä muuttuu nopeammin kuin koskaan ja tämän muutoksen keskellä eläminen vaatii päätöksiä ja toimenpiteitä, jotka koskettavat työntekijöitänne henkilökohtaisesti. Hyvin ja vastuullisesti hoidettu muutos- tai irtisanomistilanne varmistaa organisaationne toimintakyvyn ja luo kestävän ja inhimillisen pohjan yksilöä parhaiten tukeville ratkaisuille. Tutustu sopeuttamisen palveluihin tästä.

image
image

Liiketoiminnan kehittäminen

Markkina luo jatkuvaa kehitystarvetta jokaiselle yritykselle. Liiketoiminnan systemaattinen kehittäminen vaatii uudenlaista näkemystä prosessien kehittämisestä, teknologian tuomista mahdollisuuksista sekä asiakastarpeiden muutoksesta. Tutustu liiketoiminnan kehittämisen palveluihin tästä.

Tutustu toimialoihimme

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

barona-badge
Ota yhteyttä
barona-badge
Ota yhteyttä