Töihin ulkomailleko? Totta kai! 🌍 Toteuta pitkäaikainen haaveesi tai äkillinen päähänpistosi helposti suomen kielellä: Baronan toimipisteet Espanjan Fuengirolassa ja Puolan Katowicessä ovat erinomaisia tukikohtia (työ)elämäsi seikkailulle.

Hae meille! Autamme kaikissa käytännön asioissa ja varmistamme turvallisen työskentelyn myös pandemia-aikana.

Helpoin tapa lähteä ulkomaille töihin

Helppo muutto – tee töitä suomeksi ja suomalaisten kanssa

Baronan palvelukeskukset ovat helppo tapa lähteä ulkomaille töihin: saat tukea muuttamiseen ja paikan päällä sinua odottaa työ, jota tehdään suomalaisten kanssa suomalaisille asiakkaille ja pääosin suomeksi.

Mahtava sijainti Välimerellä tai Euroopan sydämessä

Baronan palvelukeskuksissa olet joko Välimeren Aurinkorannikon lämmössä tai Keski-Euroopan sydämessä vain muutaman tunnin matkan päässä esimerkiksi Wienistä tai Prahasta.

Nauti vapaa-ajasta keskellä huikeita mahdollisuuksia

Elämä ei todellakaan ole pelkkää työntekoa, joten heti kun korona sen sallii, ympärilläsi odottavat mahtavat mahdollisuudet nauttia elämästä ja harrastuksista juuri kuten haluat.

Kasva aina paremmaksi asiakaspalvelun ammattilaiseksi

Baronan palvelukeskuksissa kasvat päivä päivältä paremmaksi asiakaspalvelun ammattilaiseksi, joka ymmärtää myös myynnillisyyden roolin hyvässä palvelussa.

Työntekijöiden kokemuksia

Arjessa on aina ripaus juhlaa – lue juttu Fuengirolasta

Todella helppo tapa tulla ulkomaille töihin – lue juttu Katowicesta

Tällainen on Fuengirola

Tervetuloa Aurinkorannikon suurimpaan suomalaisia työllistävään työpaikkaan – Baronan palvelukeskukseen!

Uusissa, viihtyisissä tiloissamme Fuengirolan keskustassa työskentelee kolmisensataa baronalaista, jotka auttavat tunnettuja suomalaisyrityksiä palvelemaan päivittäin tuhansia asiakkaitaan hymy huulilla ja oikeat ratkaisut löytäen.

Fuengirolan tiimeissämme on tarjolla paikkoja asiakaspalvelu-, back office-, IT-tuki- ja myyntitehtävissä.

Katso Fuengirolan avoimet työpaikat »

Katowice pähkinänkuoressa

Katowicessa työskentelet kaupungin historiallisessa ytimessä ja vain muutaman tunnin matkan päässä Wienistä ja Prahasta.

Baronan palvelukeskuksessa kymmenet baronalaiset huolehtivat, että asiakaspalvelu, järjestelmätuki ja sovellusten ylläpito IT-alan yrityksille toimii kellon ympäri ja viikonpäivään katsomatta 24/7. Nykyaikainen työympäristö on hyvä ponnahduslauta monenlaisiin IT-alan tehtäviin – tai vaikka eurooppalaisen esports-skenen ytimeen!

Katso Katowicen avoimet työpaikat »

”No, minkälaisia ihmisiä te etsitte?”

Fuengirola Instagramissa

 Ole avulias ja neuvokas.  Tarvitset halua hypätä asiakkaan saappaisiin. Jos haluat työskennellä IT-tuessa, tarvitset myös paloa tietoteknisten ongelmien ratkaisuun.
 Ole valmis oppimaan.  Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä saat tehtäviisi hyvän koulutuksen.
 Ole sopivan kielitaitoinen.  Työskentelemme pääosin suomeksi, mutta tarvitset myös englantia. Englannilla voit hoitaa arkiasioitasi.
 Suhtaudu innolla uuteen.  Uudet järjestelmät ja käytännöt pitää usein oppia nopeasti, joten ole valmiina omaksumaan uutta.
 Tule sellaisena kuin olet.  Voit olla opintosi juuri päättänyt tulokas, uusia seikkailuja etsivä osaaja tai vanhan koulukunnan kivenkova ammattilainen, joka haluaa uusia tuulia työelämään.
 Ole yksi meistä.  Tukenasi on tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen niin työpaikalla kuin vapaa-ajalla.

Oletko valmis oppimaan? Tule Barona Akatemiaan

Seuraa tunnelmia IG:ssä

Tilaa Baronan uutiskirje

Tilaa uutiskirje