Töihin Espanjaan

Töihin Espanjaan

Elämäsi seikkailu odottaa Espanjassa – nyt jos koskaan! 😎

Toteuta työelämän haaveesi ulkomailla esimerkiksi myynnin, asiakaspalvelun tai IT-tuen tehtävissä. Baronan palvelukeskuksessa Fuengirolassa työskentelet pääasiassa suomen kielellä suomalaisille asiakasyrityksillemme.

Barona on yksi Aurinkorannikon suurimmista suomalaisia työllistävistä työpaikoista – meitä baronalaisia on täällä jo noin 300. Meillä on töissä huippuporukka, joka viihtyy yhdessä myös vapaa-ajalla. Aurinkorannikolla et koskaan ole yksin! 🌞

Avoimet työpaikat Espanjassa

Onko sinulla kysyttävää Espanjassa työskentelystä?

Lähetä sähköpostia Espanjan rekrytiimille: rekrytointi.spain@barona.fi

Millaista on työskennellä Espanjassa? Katso video

Tubettaja Jalmafi kävi haastattelemassa Baronan palvelukeskuksen työntekijöitä Fuengirolassa. Katso videolta, mitä työntekijämme kertovat työstä ja vapaa-ajasta Fuengirolassa, sekä kenelle he suosittelevat työskentelyä Espanjassa.

Katso lisää videoita Fuengirolasta

6 syytä tulla töihin Espanjaan

 1. Helppo muutto – tee töitä suomeksi ja suomalaisten kanssa

  Baronan Fuengirolan palvelukeskukseen on helppo lähteä töihin: saat tukea muuttamiseen, ja paikan päällä sinua odottaa työ, jota tehdään suomalaisten kanssa pääosin suomen kielellä.

 2. Lämmin ja aurinkoinen Fuengirola

  Baronan uudenkarhea palvelukeskus sijaitsee Fuengirolan ytimessä ja tarjoaa huikeat puitteet työskentelylle.

 3. Nauti vapaa-ajasta keskellä huikeita mahdollisuuksia

  Elämä ei todellakaan ole pelkkää työntekoa! Fuengirolassa olet upeiden harrastus- ja aktiviteettimahdollisuuksien ympäröimänä, koko vuoden. Työnantajan puolesta järjestämme myös virkistyspäiviä ja muuta kivaa ohjelmaa.

 4. Upeita työmahdollisuuksia saman katon alla

  Baronan palvelukeskus tarjoaa useita työmahdollisuuksia saman katon alla. Asiakaspalvelua, myyntiä, IT-tukea ja paljon muuta.

 5. Kattava perehdytys

  Etkö ole vielä asiakaspalvelun tai IT-alan ammattilainen? Ei haittaa! Me etsimme potentiaalia ja hyviä tyyppejä, joilla on intoa oppia ja kehittyä. Meillä saat kattavan perehdytyksen!

 6. Luotettava ja tunnettu työnantaja

  Barona on Fuengirolan kaupungin jälkeen toiseksi suurin työnantaja. Tarjoamme henkilöstölle modernit ja avarat toimistotilat, päivittäisen aamiaisen sekä erilaista yrityksen tukemaa virkistystoimintaa. Nämä saavatkin kiitosta niin nykyisiltä kuin vanhoilta tekijöiltämme.

Töihin ulkomaille, selfie iloisista ihmisistä
Töihin ulkomailleTutustu Baronan tarjoamiin työmahdollisuuksiin ulkomailla!Lue lisää