Etsitkö IT-alan töitä ulkomailta?

Etsitkö IT-alan töitä ulkomailta?

Toteuta työelämän haaveesi Baronan kanssa! 🌍 Palvelukeskuksissamme Puolan Katowicessa ja Espanjan Fuengirolassa pääset aloittamaan (työ)elämäsi seikkailun helposti suomen kielellä.

Meillä pääset ratkomaan asiakasyritystemme teknisiä haasteita yhdessä tiimisi kanssa. Emme odota, että olet IT-alan superosaaja. Reipas asenne, asiakaspalveluhenkisyys ja mielenkiinto teknisten ongelmien ratkaisuun antavat sinulle jo hyvät eväät menestyä service deskissä!

Avoimet IT-alan työpaikat ulkomailla

Lähetä avoin hakemus helposti ja nopeasti 👇

Millaista on elämä Fuengirolassa? Katso video

Baronan palvelukeskuksessa, Fuengirolan keskustassa, IT-tuen tehtävissä työskentelee noin 20 hengen tiimi muun muassa työasema- ja mobiililaitetuessa. Yhteensä Espanjassa meillä työskentelee yli 300 baronalaista erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä.

Barona on Aurinkorannikon yksi suurimmista suomalaisia työllistävistä työpaikoista. Meillä on töissä huippuporukka, joka viihtyy yhdessä myös vapaa-ajalla. Aurinkorannikolla et koskaan ole yksin! 😎

Työntekijöidemme kokemuksia Fuengirolasta

Tutustu Fuengirolaan
Tutustu FuengirolaanHaaveissa rennompi arki Välimeren auringossa? Baronan palvelukeskuksessa Fuengirolassa on tarjolla monenlaisia töitä asiakaspalvelun osaajille.Lue lisää

Tällainen on Katowice – katso video

Laskeudu Euroopan sydämeen, keskelle kansainvälistyvää Katowicea, joka myös esports-skenen keskittymänä tunnetaan. Pura töiden ohessa reissukuumetta vaikkapa Wienissä tai Prahassa, jotka ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Työpaikkasi Baronan palvelukeskuksessa sijaitsee Katowicen historiallisessa ytimessä, jossa kymmenet baronalaiset pitävät huolen, että järjestelmätuki ja sovellusten ylläpito asiakasyrityksille toimii 24/7. Nykyaikainen työympäristö on hyvä ponnahduslauta monenlaisiin IT-alan tehtäviin.

Työntekijämme kertovat
Työntekijämme kertovatMillainen paikka Katowice on? Miten muuttaminen uuteen maahan sujui? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat Joonas, Adam ja Jere.Lue juttu
Helppo tapa lähteä IT-töihin ulkomaille
Helppo tapa lähteä IT-töihin ulkomailleAsunto valmiina, lentoliput firman piikkiin, upea ympäristö – 7 syytä, miksi Puolaan kannattaa muuttaa töihin.Lue lisää
Tutustu Katowiceen
Tutustu KatowiceenKatowicessa sinua odottavat huipputyöyhteisö ja mahdollisuus kehittyä IT-alan ammattilaisena.Lue lisää

5 syytä liittyä meidän tiimiin

 1. Parhaat työkaverit

  Työporukkamme yhteishenki on ainutlaatuinen ja meillä töitä tehdään yhdessä. Voit aina turvautua kollegoihisi.

 2. Kattava perehdytys

  Etkö ole vielä IT-alan guru? Ei haittaa! Me etsimme potentiaalia ja hyviä tyyppejä, joilla on intoa oppia ja kehittyä. Meillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

 3. Kasva IT-alan ammattilaisena

  Meillä kannustetaan kehittymiseen ja urapolkuihin! Sinulla on mahdollisuus kasvaa IT-alan ammattilaisena ja edetä yhä vaativampiin tehtäviin.

 4. Apua ulkomaille muuttoon

  Ulkomaille muutto voi tuntua jännittävältä, mutta apu on aina lähellä. Autamme sinua kaikissa käytännön järjestelyissä, jotka liittyvät muuttoosi ja uuden työn aloittamisen.

 5. Rentoa vapaa-aikaa

  Meillä on niin hyvä porukka hommissa, että vietämme yhdessä aikaa myös vapaa-ajalla. Työnantajan puolesta järjestämme myös virkistyspäiviä ja muuta kivaa ohjelmaa!