Kiinnostaako IT-työ Puolassa?

Kiinnostaako IT-työ Puolassa?

Hienoa, tulit oikeaan paikkaan! Tarjoamme IT-alan töitä palvelukeskuksessamme Puolan Katowicessa, joka tunnetaan paitsi erinomaisesta kulttuuritarjonnastaan myös vauhdikkaasta esports-skenestään.

☑️ Baronan palvelukeskus sijaitsee Katowicen historiallisessa ytimessä, jossa kymmenet baronalaiset pitävät huolen, että järjestelmätuki ja sovellusten ylläpito asiakasyrityksille toimii 24/7.

☑️ Tee työtä suomen kielellä suomalaisille asiakkaille.

☑️ Nykyaikainen työympäristö on erinomainen ponnahduslauta monenlaisiin IT-alan tehtäviin. 🚀

☑️ Sinun ei tarvitse olla alan valmis ammattilainen, sillä koulutamme sinut työtehtäviisi.

☑️ Voit olla juuri opintosi päättänyt, uusia seikkailuja etsivä osaaja tai vanhan koulukunnan kivenkova ammattilainen, joka etsii itselleen uusia haasteita uuden alan ja maan muodossa. Tärkeintä on, että olet asiakaspalveluhenkinen ja tunnet paloa tietotekniikkaa kohtaan.

Kiinnostuitko? Mahtavaa!

Avoimet työpaikat Puolassa

Tsekkaa IT-alan avoimet paikat Katowicessa tai lähetä avoin hakemus alla olevan botin kautta! 👇 Otamme yhteyttä, kun sopiva paikka aukeaa.

Tällainen on Katowice

Baronan palvelukeskus sijaitsee aivan Katowicen historiallisessa ytimessä, jossa työskentee noin 40 henkilöä kolmessa vuorossa 24/7. Henkilöstöömme mahtuu niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin osaajia.

Pidämme työyhteisöä, työilmapiiriä ja työympäristöä tärkeinä peruskivinä onnistuneelle asiakaspalvelulle, ja siksi tarjoammekin uusille työntekijöille pehmeän laskun palvelukeskuksen arkeen, sekä modernin työympäristön ja -työkalut.

Katowice tunnetaan globaalina esports-keskittymänä ja kaupungissa järjestetäänkin suuri esports-tapahtuma vuosittain. Aktiviteetteja löytyy myös kulttuurin ystäville, ja Katowicesta käsin on todella helppoa matkustella Euroopan kaupunkeihin kuten Prahaan tai Budapestiin.

Työntekijämme kertovat: Tällaista on Katowicessa
Työntekijämme kertovat: Tällaista on KatowicessaMillainen paikka Puola on? Miten muuttaminen uuteen maahan sujui? Millaista on työ teknisessä tuessa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastasivat palvelukeskuksessa työskentelevät Joonas, Adam ja Jere.Lue juttu
”Katowiceen oli todella helppo tulla töihin”
”Katowiceen oli todella helppo tulla töihin”Sekä Sakari että Daria hakivat töihin Katowiceen hieman vahingossa ja yllättäen. Edes pandemia ei pysäyttänyt prosessia vaan ulkomaille muutto sujui ongelmitta.Lue juttu

5 syytä tulla Katowiceen töihin

 1. Katowiceen on helppo muuttaa

  Ulkomaille muutto voi tuntua jännittävältä, mutta apu on aina lähellä. Autamme sinua kaikissa käytännön järjestelyissä aina lentolipuista asunnon hankkimiseen.

 2. Kattava perehdytys

  Etkö ole vielä IT-alan guru? Ei haittaa! Me etsimme potentiaalia ja hyviä tyyppejä, joilla on intoa oppia ja kehittyä. Meillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

 3. Parhaat työkaverit

  Työporukkamme yhteishenki on ainutlaatuinen ja meillä töitä tehdään yhdessä. Voit aina turvautua kollegoihisi.

 4. Kasva IT-alan ammattilaisena

  Meillä kannustetaan kehittymiseen ja urapolkuihin! Sinulla on mahdollisuus kasvaa IT-alan ammattilaisena ja edetä yhä vaativampiin tehtäviin.

 5. Rentoa vapaa-aikaa

  Meillä on niin hyvä porukka hommissa, että vietämme yhdessä aikaa myös vapaa-ajalla. Työnantajan puolesta järjestämme myös virkistyspäiviä, yhteisiä illanviettoja ja muuta kivaa ohjelmaa!