Kokemuksia ulkomailla työskentelystä, palmuja sinistä taivasta vasten

Kokemuksia ulkomailla työskentelystä

Houkuttaako kansainvälisyys? Mietitkö, millaista olisi asua ja työskennellä ulkomailla? Ulkomaille muutto ja uuteen työympäristöön sukeltaminen voi tuntua jännittävältä, mutta kokemusta harva katuu!

Otetaanpa yhteys Baronan palvelukeskuksiin! Täältä löydät kiehtovia tarinoita ja elämänmuutoksia, joita Baronan palvelukeskuksiin työllistyneet ammattilaiset ovat kokeneet.

Kurkkaa videot ja tarinat ja selvitä, mitä työntekijämme kertovat Espanjan Fuengirolasta ja Puolan Katowicesta! 👇

Jessican kokemuksia Fuengirolasta

Jessica valitsi Fuengirolan, koska se tuntui helpolta kohteelta ensikertalaiselle. Parasta Jessican mielestä on ollut uusiin ihmisiin tutustuminen sekä paikallinen tapas-kulttuuri.

Oravanpyörästä Espanjan lämpöön – Elken tarina

Elke päätti muuttaa Espanjaan tasapainoisemman arjen perässä. Työt jäävät päivän päätteeksi toimistolle ja iltaisin voi keskittyä rennompaan menoon espanjalaiseen kulttuuriin tutustuen.

Kuuleeko, Puola? Millaista on työ Katowicen palvelukeskuksessa?

"Avoin ilmapiiri, lämmin tunnelma ja aina löytyy seuraa". Muun muassa näin Baronan palvelukeskuksen työntekijät kuvailevat Baronalla työskentelyä. Katowiceen on helppo lähteä ja helppo kotiutua. Katsoithan myös videon, kuinka helposti koko muuttoprosessi uuteen maahan hoituu.

Tällainen on Katowice
Tällainen on KatowiceMillaista on työskennellä Baronan palvelukeskuksessa Katowicessa? Miten muuttaminen uuteen maahan sujui? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat Joonas, Adam ja Jere.Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymyksetMistä löydän asunnon uudesta maasta? Mitä eläminen Espanjassa tai Puolassa maksaa? Tutustuuko siellä uusiin ihmisiin? Ulkomaille muutto nostaa esiin paljon mieltä askaruttavia asioita. Mutta eipä hätää! Olemme koonneet vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.Lue lisää
Töihin ulkomaille
Töihin ulkomailleTutustu Baronan tarjoamiin työmahdollisuuksiin ulkomailla!Lue lisää

Avoimet työpaikat ulkomailla