Töihin Puolaan, Katowice yöllä

Töihin Puolaan

Kiinnostaako IT-alan työt Puolassa? 🏰 Hienoa, tulit oikeaan paikkaan! Palvelukeskuksessamme Puolan Katowicessa työskentelet IT-tuen asiantuntijana suomalaisille asiakasyrityksillemme pääasiassa suomen kielellä.

Sinun ei tarvitse olla vielä IT-alan valmis ammattilainen, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys sekä kiinnostus tietoteknistä ongelmanratkaisua kohtaan.

Autamme sinut myös alkuun lentolippujen ja majoituksen hankkimista myöten, jotta muuttosi uuteen maahan olisi mahdollisimman sujuva!

Näin helppoa on aloittaa työt Baronalla Puolassa!

Avoimet työpaikat Puolassa

Tällaista on Katowicessa!

Baronan palvelukeskus sijaitsee aivan Katowicen historiallisessa ytimessä, jossa työskentee noin 40 henkilöä kolmessa vuorossa 24/7. Henkilöstöömme mahtuu niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin osaajia.

Pidämme työyhteisöä, työilmapiiriä ja työympäristöä tärkeinä peruskivinä onnistuneelle asiakaspalvelulle, ja siksi tarjoammekin uusille työntekijöille pehmeän laskun palvelukeskuksen arkeen, sekä modernin työympäristön ja -työkalut.

Katowice tunnetaan globaalina eSports-keskittymänä ja kaupungissa järjestetäänkin suuri eSports-tapahtuma vuosittain. Aktiviteetteja löytyy myös kulttuurin ystäville, ja Katowicesta käsin on todella helppoa matkustella Euroopan suurkaupunkeihin kuten Prahaan tai Wieniin.

Työntekijämme kertovat: kokemuksia Katowicesta
Työntekijämme kertovat: kokemuksia KatowicestaMillainen paikka Katowice on? Millaista on työ teknisessä tuessa? Miten muuttaminen uuteen maahan sujui? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat Joonas, Adam ja Jere.Lue juttu
IT-alan töihin ulkomaille, esports-pelaajia tietokoneiden ääressä
Puola – Helppo tapa lähteä IT-töihin ulkomailleAutamme kaikin tavoin, jotta asettautumisesi uuteen maahan ja työhön olisi mahdollisimman sujuvaa.Lue lisää

5 syytä tulla töihin Puolaan

 1. Helppo muutto

  Ulkomaille muuttaminen voi tuntua jännittävältä, mutta apu on aina lähellä. Autamme sinua kaikissa käytännön järjestelyissä aina lentolipuista asunnon hankkimiseen.

 2. Kattava perehdytys

  Etkö ole vielä IT-alan guru? Ei haittaa! Me etsimme potentiaalia ja hyviä tyyppejä, joilla on intoa oppia ja kehittyä. Meillä saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

 3. Parhaat työkaverit

  Työporukkamme yhteishenki on ainutlaatuinen ja meillä töitä tehdään yhdessä. Voit aina turvautua kollegoihisi.

 4. Kasva IT-alan ammattilaisena

  Meillä kannustetaan kehittymiseen ja urapolkuihin! Sinulla on mahdollisuus kasvaa IT-alan ammattilaisena ja edetä yhä vaativampiin tehtäviin.

 5. Rentoa vapaa-aikaa

  Meillä on niin hyvä porukka hommissa, että vietämme yhdessä aikaa myös vapaa-ajalla. Työnantajan puolesta järjestämme myös virkistyspäiviä, yhteisiä illanviettoja ja muuta kivaa ohjelmaa!

Töihin ulkomaille, selfie iloisista ihmisistä
IT-alan töihin ulkomailleTutustu IT-alan työmahdollisuuksiin ulkomailla!Lue lisää