Toimiala Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

Syöminen ei lopu koskaan. Elintarviketeollisuuden työntekijöistä liiketoiminnan kehittämiseen.

Barona Teollisuuden elintarvikealaan keskittynyt tiimimme luo asiakkaillemme joustavuutta ja helppoutta elintarviketeollisuuden yritysten toimintaan. Henkilöstö- ja rekrytointipalveluidemme kautta tarjoamme asiakkaillemme nopeasti ja helposti työvoimaa mihin tahansa elintarviketeollisuuden rooleihin. Pitkäaikaisista sesonkiluontoisiin tarpeisiin. Pyrimme ratkaisemaan haastavimmatkin tarpeet, jotta asiakasyrityksissämme voidaan keskittyä ydinliiketoimintaan.

Haluamme olla kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Teollisuuden johtavana rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden toimittajana olemme valmiita haastamaan perinteisiä toimintamalleja ja etsimään mahdollisuuksia sieltä, mistä muut eivät välttämättä osaa niitä vielä etsiä.

Kattavien hakijamarkkinoinnin palveluiden avulla taklaat osaajapulan ja kansainvälisen rekrytoinnin edelläkävijänä osaavan työvoiman hankinta ulkomailta ei ole meille uutta. Olemme elintarviketeollisuuden alan ammattilaisia – löydämme sinulle oikeat ihmiset oikeisiin rooleihin.

Kokemuksia

Blogit

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Työpaikat ja uravinkit

Ota yhteyttä

Tärkeää on löytää työntekijäksi kulttuurisesti yhteensopiva ihminen ja siksi testaamme soveltuvuuden tarkasti.

Käytössämme on rekrytointia ja sujuvaa yhteistyötä erinomaisesti tukevat ohjelmistot.

Arto Töyrä

Palvelujohtaja
Arto Töyrä-image
Ota yhteyttä:
Arto Töyrä
Palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä