Toimiala Engineering

Engineering

Kannattavan kasvun kumppani.

Parhaista tekijöistä on jatkuva pula ja kilpailu. Meidän tehtävämme on ratkaista se puoli yhtälöstä.

Jokainen rekrytointi asiantuntijakentässä on tarkka-ammuntaa; pitää tietää mistä asiantuntijat löytyvät, ja miten heidän kiinnostuksensa herätetään. Osaavilla tekijöillä on varaa valita työtehtävänsä. Nämä kovan tason osaajat haluavat saada haasteita, arvoisensa ansiotason ja mahdollisuuksia luoda uusia, innovatiivisia tuotteita.

Me Baronalla olemme tulevaisuuteen katsovia ratkaisijoita, asiantuntijoita ja tekijöitä. Osaamisalaamme on löytää ihmiset, joissa yhdistyy luovuus, logiikka ja tekninen osaaminen – ne piirteet, joista tekniikan huippuosaajat on tehty. Insinöörialojen rekrytointeihin erikoistunut tiimimme nauttii haasteista, ja siksi käännämme sitkeästi jokaisen kiven oikeiden osaajien löytämiseksi.

Barona Engineering on erikoistunut tekniikan alan asiantuntijoiden ja insinöörien rekrytointeihin. Näiden suorarekrytointien lisäksi kartutamme myös omaa asiantuntijaverkostoamme, jonka avulla asiantuntijamme työllistyvät nopeasti eri asiakkaiden projekteihin tai vakituisiin tehtäviin. Tarjoamme työtehtäviä niin pieniin kuin suuriinkin suomalaisiin ja kansainvälisiin teollisuusyrityksiin. Asiantuntijaverkostomme kautta työllistämme asiakkaillemme satoja tekniikan alan osaajia vuosittain. Tällä mallilla pyrimme takaamaan myös sen, että jokaiselle asiantuntijalle löytyy sopiva mahdollisuus kaikissa työuran vaiheissa.

 

 

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>New call-to-action

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Opas teknisten asiantuntijoiden rekrytointiin

Kokemuksia

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Työpaikat ja uravinkit

Ota yhteyttä

Tärkeää on löytää työntekijäksi kulttuurisesti yhteensopiva ihminen ja siksi testaamme soveltuvuuden tarkasti. Käytössämme on rekrytointia ja sujuvaa yhteistyötä erinomaisesti tukevat ohjelmistot.

Käytössämme on rekrytointia ja sujuvaa yhteistyötä erinomaisesti tukevat ohjelmistot.

Ilkka Mikkola

Liiketoimintajohtaja, Engineering

Kristiina Vormala

Recruitment Manager, Engineering
Ilkka Mikkola-image
Ota yhteyttä:
Ilkka Mikkola
Liiketoimintajohtaja, Engineering
barona-contact-logo
Ota yhteyttä