Flex

Jos on tahtoa, on työtä.

Autamme asiakkaitamme mukauttamaan resurssinsa vastaamaan muuttuvia tarpeita. Täytämme asiakkaidemme työvuorot sekä sesonkiaikoina että yllättävissä ja vaihtuvissa tarpeissa. Kehitämme jatkuvasti toimintamenetelmiä ja -tapoja, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Asiakkaamme voi keskittyä rauhassa ydinbisnekseensä meidän huolehtiessa resurssien skaalautuvuudesta.

Yleisimmin tarjoamamme työtehtävät eivät vaadi tutkintoja, mutta osaamista ja palveluasennetta tekijöiltämme löytyy. Meidän työntekijäpooleissamme on hyvin erilaisia osaajia, renkaanvaihtajasta aina elintarviketyöntekijään tai muuttomieheen. Palvelemme asiakkaitamme sekä jatkuvissa että projektiluontoisissa tarpeissa. Tärkeimpiä sesonkiaikojamme ovat muun muassa juhlakaudet, kuunvaihteet, renkaiden vaihdon sesongit, festarikausi sekä kesätyökausi.

Flex lupaa asiakkailleen nopeaa, selkeää ja laadukasta palvelua. Pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin todella nopeasti, parhaimmillaan työntekijät aloittavat työt jo tilauspäivänä. Vastaavasti valmistelemme ja suunnittelemme suuret resursointiprojektit huolellisesti yhdessä asiakkaamme kanssa ennen toteutusta.

Käytössämme on ajantasaiset järjestelmät työntekijöiden hallintaan. Barona on alan suurin toimija ja suuntamme on koko ajan eteenpäin. Näytämme tietä myös muille.

 

Kokemuksia

Blogit

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Työpaikat ja uravinkit

Ota yhteyttä

Tärkeää on löytää työntekijäksi kulttuurisesti yhteensopiva ihminen ja siksi testaamme soveltuvuuden tarkasti.

Käytössämme on rekrytointia ja sujuvaa yhteistyötä erinomaisesti tukevat ohjelmistot.

Ilkka Mikkola

Liiketoimintajohtaja

Tomi Partanen

Henkilöstökonsultti

Sanna Perttilä

Henkilöstökonsultti
Ilkka Mikkola-image
Ota yhteyttä:
Ilkka Mikkola
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä