Toimiala Hotelli ja Ravintola

Hotelli ja Ravintola

Kulman takana siintää jo positiivisemmat ajat. Ajatukset kannattaa keskittää rekrytointiin, sillä parhaat tekijät viedään alta aikayksikön!

Hotelli- ja ravintola-alan johtavana rekrytointi– ja henkilöstövuokrauspalveluiden asiantuntijana etsimme yrityksellesi parhaat hotelli- ja ravintola-alan  ammattilaiset juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset. Tarjoamme henkilöstöpalveluita koko työsuhteen elinkaarelle.

Haastamme perinteisiä toimintamalleja ja etsimään jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Olemme kehittäneet mm. asiakaspalvelu- ja salityöskentelyn Raflateam-valmennuksen  sekä panostaneet vastuullisen kansainvälisen rekrytoinnin kehittämiseen.

Oletko työnhakija? Lue lisää työpaikoista »

>

>Lataa nyt! >>

Tutustu palveluihimme

Kokki kateissa? Mesu etsinnässä? Kauttamme löydät niin keittiön kuin salinkin vakituiset tekijät ja tilapäiset vahvistukset sekä ratkaisut niin henkilöstön kuin liiketoiminnankin kehittämiseen. Tarvittaessa rekrytoimme osaajat myös ulkomailta. Asiakkaamme hyötyvät koostamme ja ketteryydestämme. Meillä on kaikki valmiina: hotelli- ja ravintola-alan kattava kokemus, ymmärrys laadusta, hyvä hakijakanta sekä työntekijäpoolit, laajat verkostot ja taito nähdä ihmisten potentiaali.

Kokemuksia

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Työpaikat ja uravinkit

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme kaikissa hotelli- ja ravintola-alan henkilöstötarpeissa

Johanna Wegelius

Myyntijohtaja

Mikael Nuotio

Liiketoimintajohtaja

Maria Nyman

Palvelujohtaja

Mika Fräntilä

Operatiivinen johtaja

Mika Romunen

Asiakkuusjohtaja
Johanna Wegelius-image
Ota yhteyttä:
Johanna Wegelius
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä