Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Toimiala Hotelli ja Ravintola

Hotelli ja Ravintola

Kauttamme löydät motivoituneita hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset. Meille ovat tuttuja kaikki HoReCa-alan tehtävät niin salin kuin keittiön puolelta sekä esimies- ja toimihenkilötason rooleista.

Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstöpalveluista meillä on kokemusta jo vuodesta 1999. Asiantuntijoillamme ja rekrytoijillamme on vahva osaaminen ja kokemus hotelli- ja ravintola-alalta useista erilaisista tehtävistä, joten tunnemme alan vaatimukset ja haasteet.

Hotelli- ja ravintola-alan johtavana rekrytointi– ja henkilöstövuokrauspalveluiden asiantuntijana olemme valmiita haastamaan perinteisiä toimintamalleja ja etsimään jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja ratkaisuja. Olemme kehittäneet mm. asiakaspalvelu- ja salityöskentelyn Raflateam-valmennuksen vastaamaan alan kasvavaan työvoiman tarpeeseen sekä panostaneet vastuullisen kansainvälisen rekrytoinnin kehittämiseen ja rekrytoineet Filippiineiltä jo lähes 200 kokkia asiakasyritystemme keittiöihin.

Tarjoamme henkilöstöpalveluita koko työsuhteen elinkaarelle ja käytössämme on edistyneet digitaaliset ratkaisut, joita kehitämme jatkuvasti. Haluamme olla rakentamassa hotelli- ja ravintola-alasta entistä houkuttelevampaa työntekijöille ja nostamassa hotelli- ja ravintola-alan työn arvostusta sen ansaitsemalle tasolle.

Työnhakijoille suunnatulle sivustolle pääset täältä.

henkilöstön_optimointi_opaslataus

Tutustu palveluihimme

Kokki kateissa? Mesu etsinnässä? Kauttamme löydät niin keittiön kuin salinkin vakituiset tekijät ja tilapäiset vahvistukset sekä ratkaisut niin henkilöstön kuin liiketoiminnankin kehittämiseen. Tarvittaessa rekrytoimme osaajat myös ulkomailta. Asiakkaamme hyötyvät koostamme ja ketteryydestämme. Meillä on kaikki valmiina: hotelli- ja ravintola-alan kattava kokemus, ymmärrys laadusta, hyvä hakijakanta sekä työntekijäpoolit, laajat verkostot ja taito nähdä ihmisten potentiaali.

Kokemuksia

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Työpaikat ja uravinkit

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme kaikissa hotelli- ja ravintola-alan henkilöstötarpeissa

Johanna Wegelius

Myyntijohtaja

Mikael Nuotio

Liiketoimintajohtaja

Maria Nyman

Palvelujohtaja

Mika Fräntilä

Operatiivinen johtaja

Mika Romunen

Asiakkuusjohtaja
Johanna Wegelius-image
Ota yhteyttä:
Johanna Wegelius
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä