Toimiala HR ja Hallinto

Tärkein menestystekijä on ihminen

Muuttuvassa toimintaympäristössä loistaminen vaatii yhä analyyttisempää ja tuloksellisempaa HR:ää. Kaiken ytimessä pysyy tarve löytää hyviä tekijöitä sekä pitää heistä huolta. Me tiedämme, mitä oikeiden osaajien löytäminen, sitoutuneen henkilöstön johtaminen sekä hyvän työkulttuurin luominen ja vaaliminen vaativat.

Löydä parhaat HR:n ja hallinnon osaajat nopeasti

Kauttamme löydät motivoituneita HR:n ja hallinnon osaajia niin työntekijätason kuin päällikkötasonkin tehtäviin. Asiakkainamme on useita satoja yrityksiä eri toimialoilla, ja sen ansiosta ymmärrämme erilaisia ympäristöjä ja yrityskulttuureita. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja yhdistämme toisilleen sopivat osaajat ja yritykset keskenään.

Rekrytointiprosessimme yhdistettynä kokemukseemme ja tietokantaamme on moderni, nopea, asiantunteva ja tehokas. Käytämme rekrytoinnin tukena parhaan tuloksen saamiseksi muun muassa modernia hakijamarkkinointia ja suorahakua.

Yritysten HR:n tukena työuran huoltajana

Maailmassa, jossa kaikki muuttuu on erityisen tärkeää pitää huolta niin työntekijöistä kuin esimiehistäkin. HR:ltä vaaditaan ratkaisuja työkykyjohtamisen konsultoinnin muodossa.

Työkykypalvelumme ovat yrityksien tukena työuran huoltajana. Tarjoamme ratkaisuja, joilla työnantaja ehkäisee työkyvyttömyydestä aiheutuvia kustannuksia, ja yksilö jatkaa työuraansa itselleen mieluisassa työssä.

New call-to-action

Lue asiakkaidemme kokemuksia meistä

Blogit

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme rekrytoinnissa tai muissa HR:n ratkaisuissa.

Toimimme valtakunnallisesti 30 paikkakunnalla Suomessa sekä paikallisesti Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Puolassa

Pirjo Misenko

Palvelujohtaja

Kalle Pulkkanen

Palvelujohtaja, Työkykypalvelut

Kaisa Leskijärvi

Palvelupäällikkö

Katso avoimet HR:n & hallinnon avoimet työpaikat.

Hae työpaikkaa
Pirjo Misenko-image
Ota yhteyttä:
Pirjo Misenko
Palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä