IT - Tulevaisuuden tekijät tässä ja nyt

Jotta visiot muuttuvat todelliseksi kannattavaksi liiketoiminnaksi, tarvitaan oikeat osaajat. He, jotka uskaltavat rohkeasti ehdottaa, kokeilla ja kyseenalaistaa. Parhaista tekijöistä on huutava pula. Meidän tehtävämme on ratkaista se puoli yhtälöstä.

Nyt on se hetki, kun on osattava enemmän. Tulevaisuuden tekijä ylittää itsensä joka päivä. Haastaa itsensä äärirajoille ja rakentaa uusia ratkaisuja silloin, kun vanhat polut on kuljettu loppuun. Asenne ratkaisee, ja silloin mikään haaste ei ole liian suuri.

Olemme IT-alan tulevaisuuden tekijöiden yhteisö, jonka tehtävä on auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Tekijämme auttavat yritystäsi rakentamaan ylivertaista asiakaskokemusta teknisen tuen palveluihin sekä löytämään oikeat henkilöt yrityksesi digitaaliseen transformaatioon.

Lue lisää palveluistamme.

 

Ylivertaista asiakaskokemusta IT-tuen palveluihin

Kun mennään kohti uutta, on myös kyettävä ylläpitämään olemassa olevia ympäristöjä, ja huolehtimaan käyttäjätuesta niin sovellusten kuin työasemienkin osalta. Oman haasteensa tähän segmenttiin tuo käyttäjien odotukset nopeasta reagointiajasta – esiin tuleviin ongelmiin tulisi kyetä reagoimaan nopeasti ja laadukkaasti. Asiakaskokemuksen merkitys on hyvin korostuneessa merkityksessä yritysten kilpailutekijöitä arvioitaessa.

Tehtävämme on auttaa yritystäsi löytämään optimaalinen ratkaisu ja osaajat, joiden avulla lähi- ja etätukipalveluiden asiakaskokemus kyetään kehittämään kilpailueduksi. Palvelumme koostuvat perinteisisistä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluista, digitaalisiin elementteihin pohjaavista palveluratkaisuista tai mahdollisuudesta hyödyntää esimerkiksi Euroopassa sijaitsevia palvelukeskuksiamme. Ratkaisumme perustuvat erilaisiin resursoinnin ratkaisuihin, joiden avulla pyrimme löytämään parhaiten yrityksesi tarvetta tukevan kokonaisratkaisun.

Webinaari 19. 3. 2019: kilpailukykyä kansainvälisestä osaamisesta – case supercell & happyornot

 

New call-to-action

Kokemuksia

Katso tämän hetken
avoimet IT-alan työpaikat

Hae työpaikkaa

Ota yhteyttä

Autamme asiakkaitamme yksittäisten tekijöiden löytämisessä mutta myös kokonaan uusien tiimien luomisessa. Kuinka voimme olla avuksi sinun liiketoiminnassasi?

Meidän toimintamme ydin on jatkuvasti kehittää erityisasiantuntijoidemme verkostoa.
Toimimme valtakunnallisesti 30 paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi toimimme paikallisesti Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa.

Henrik Rantala

VP, IT ja kansainväliset liiketoiminnat

Janne Muurinen

Business Director

Mikko Saari

Business Manager, Barona IT

Juha Kuuttinen

Business Manager, Digital Talent Solutions
Janne Muurinen-image
Ota yhteyttä:
Janne Muurinen
Business Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä