Toimiala Kunnossapito

Kunnossapito

Asenne ratkaisee, eikä mikään haaste ole meille liian suuri.

Olemme valtakunnallisesti toimiva ja kokenut resursointikumppani. Saat meiltä henkilöstöalihankintana luotettavat tekijät esimerkiksi prosessiteollisuuden kunnossapitotehtäviin, erilaisiin projekteihin sekä asennus-, eristys- ja puhdistustöihin.

Pidämme huolen, että asiakkaamme henkilöstöresurssi riittää tilanteessa kuin tilanteessa. Tarvittaessa toimitamme myös kalustoa, varustamme työntekijämme ja otamme heistä työnjohdollisen vastuun.

Olemme olleet tuottamassa henkilöstöresurssia lukuisissa kohteissa Suomessa ja ulkomailla. Meillä on kattava verkosto niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin kunnossapidon ammattilaisia.

 

 

New call-to-action

Tutustu palveluihimme

Löydämme kunnossapidon kovimmat ammattilaiset, sillä olemme luotettava työnantaja ja tunnemme tehtävien töiden vaatimustason. Luottamus on työmme peruskallio, jota emme päästä railoille. Sen minkä lupaamme, pystymme myös tekemään.

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Työpaikat ja uravinkit

Ota yhteyttä

Tärkeää on löytää työntekijäksi kulttuurisesti yhteensopiva ihminen ja siksi testaamme soveltuvuuden tarkasti. Käytössämme on rekrytointia ja sujuvaa yhteistyötä erinomaisesti tukevat ohjelmistot.

Teemu Runsas

Myyntijohtaja

Anssi Pekkarinen

Kansainvälisen rekrytoinnin johtaja
-image
Ota yhteyttä:
barona-contact-logo
Ota yhteyttä