Toimiala Luova

”Luovuutta on aina ja kaikkialla – vain sen määrä ja aste vaihtelevat”

Barona Luova yhdistää luovien alojen osaajat ja heitä etsivät yritykset. Tarjoamme rekrytointipalvelua, henkilöstövuokrausta ja ylläpidämme sekä rakennamme tekijäpooleja.

Etsimme luovien alojen osaajat niin asiantuntija-, päällikkö- kuin johtotason tehtäviin. Edustamamme osaamisalueet ovat markkinointi, viestintä, media sekä muotoilu. Tavoitamme päivittäin useita luovien alojen osaajia ja haemme ratkaisuja muuttuvien työmarkkinoiden haasteisiin.

 

“Luovan toimittajat tekevät Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnassa vaativia yövuoroja. Tehtävässä vaaditaan valppautta ja sitoutuneisuutta, ja tällaisia työntekijöitä Luova on meille pystynyt tarjoamaan.”

Ville Seuri, sisältöpäällikkö, Uutis- ja ajankohtaistoiminta, Yleisradio Oy

 

Yksikään yritys ei pärjää kovassa kilpailussa ilman asiantuntevia viestinnän ja markkinoinnin osaajia. Luova auttaakin löytämään parhaat tekijät menestyksesi ja kasvusi turvaamiseksi. Näin voit itse keskittyä omaan toimintaasi ja osaamiseesi. Yritykset saavat meiltä joustavasti ja vaivattomasti taitavia tekijöitä esimerkiksi viestintänsä ja markkinointinsa toteuttamiseen. Alan osaajille tarjoamme puolestaan mielenkiintoisia projekteja sekä koko-, osa- tai määräaikaisia töitä. Barona Luovan valtteja ovat joustavuus, nopeus ja helppous.

 

”Luovan kautta toimiva tuotemuotoilija on rakentanut kanssamme uusia mallistoja mm. Suomen jääkiekkomaajoukkueelle ja rallin MM-sarjaan. Olemme saaneet näin uutta näkemystä ja ideoita tiimiimme.”

Teijo Virtanen, toimitusjohtaja, High Peak Oy

 

Luovan palvelut - tärkein menestystekijä on ihminen

Yksikään yritys tai työ ei ole samanlainen ja Luovan palveluratkaisut ovatkin räätälöitävissä vastaamaan juuri sinun henkilöstötarpeitasi. Voit tarvita vakituisen työntekijän, projektikohtaisen erityisosaajan tai sijaisen esimerkiksi opintovapaan tai sairausloman ajaksi. Toisinaan myös tietyn osaajan löytäminen voi olla kiven alla. Näihin erilaisiin haasteisiin ja tilanteisiin pyrimme löytämään Luovalla aina parhaan ratkaisun.

 

 

 

Kiinnostaako luova työ?
Katso tällä hetkellä avoinna olevat työpaikkamme.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme – ole yhteydessä.

Päivi Rintala

Key Account Manager

Jaana Kaarela

Director, Customers & Cross-Selling

Tiina Lonka

Henkilöstökonsultti
Päivi Rintala-image
Ota yhteyttä:
Päivi Rintala
Key Account Manager
barona-contact-logo
Ota yhteyttä