Toimiala Markkinointi ja viestintä

Barona Luova – kun tarvitset markkinoinnin, viestinnän tai journalismin osaajaa 

Olemme erikoistuneet markkinoinnin, viestinnän, journalismin ja tapahtumatuotannon rekrytointeihin. Osaajapoolista tarjoamme kokoaikaiseen, määräaikaiseen tai jatkuvaan tarpeeseen sisällöntuottajia, digimarkkinoijia, journalisteja, tapahtumatuottajia sekä graafikoita nopeasti ja joustavasti.

”Luovan toimittajat hoitavat toimituksemme yövuoroja. Tämän lisäksi olemme saaneet joustavasti apua myös sairaustapausten sekä muun tekijävajeen aiheuttamissa tarpeissa muuallekin toimitukseen.”

Tuukka Matilainen, julkaisupäällikkö, Iltalehti

Tavoitat meidät sähköpostitse: emmi.tammenniemi@barona.fi, mia.kettunen@barona.fi tai  jaana.kaarela@barona.fi

 

Osaajapoolit 

Barona Luovan kautta saat alan osaajia nopeasti ja joustavasti. Poolimme osaajat on haastateltu, heidän referenssinsä sekä mahdolliset työnäytteensä tarkistettu. Tunnemme heidän persoonansa ja sopivuutensa erilaisiin organisaatioihin. 

Asiantuntijamme työllistyvät asiakkaillemme esimerkiksi sisällöntuotantoon (nettisivut, blogit, artikkelit, asiakasreferenssit, haastattelut, some-postaukset jne.). Digimarkkinoijat puolestaan hoitavat verkkonäkyvyyden optimoimalla niin orgaaniset kuin maksetut sisällöt ja seuraavat tuloksia analytiikan avulla. Graafiset suunnittelijat tuottavat niin esitykset, nettisivut kuibrändimateriaalitkin. Normaalisti tekijämme työskentelevät asiakkaamme toimitiloissa osana tiimiä tai vaihtoehtoisesti etänä, jos työn sisältö sen sallii. Tapahtumatuottajat työskentelevät usein projektimaisesti. 

”Meille on tärkeää, että työt sujuvat ja joustavat: että porukka on aina koossa ja tiimeissä sopivat tekijät. Meillä on koko ajan töissä Barona Luovasta journalisteja ja muita sisällöntuottajia, jotka voivat liikkua tiimistä toiseen. He ovat meille tärkeitä tekijöitä, ja olemme tyytyväisiä yhteistyöhön.” 

Anna Ruohonen, liiketoimintajohtaja, A-lehdet 

 

Rekrytointi  

Rekrytointi tapahtuu laadukkaan ja tehokkaan rekrytointiprosessin kautta. Haemme alan osaajia asiantuntija-, päällikkö- sekä johtotason tehtäviin sekä avustaviin rooleihin. Edustamamme osaamisalueet ovat markkinointi, viestintä, media sekä tapahtumat. 

Onnistumisen elementit yhteistyössä: 

  • Yhteinen suunnitelma ja sovittu aikataulu 
  • Nimetään rekrytoinnin yhteyshenkilö sekä päätökseen osallistuvat henkilöt 
  • Haettavan tehtävänkuvan osaamis- ja kompetenssivaatimusten määrittely  
  • Markkinoinnin kohdistaminen oikeaan kohderyhmään j-kanaviin 
  • Haun käynnistyessä varataan haastattelijoiden kalenteriin haastatteluajat sekä valmistellaan perehdytys 
  • Optio. Tiimikysely valittavan henkilön tiimille (valmistautuminen uuteen jäseneen)

“Luova hoiti rekrytointiprosessin alusta loppuun myynti- ja markkinointipäällikkömme hausssa. Emme itse olisi selvinneet prosessista yhtä tehokkaasti ja asiantuntevasti. Meidän ei tarvinnut kuin haastatella ne ehdokkaat, jotka oli jo tarkoin valikoitu ja haastateltu Luovan toimesta. Näin saatoimme keskittää ajankäyttömme varsinaiseen liiketoimintaamme.”

Päivi Isosaari, tuotantojohtaja, Suomen Kansallisteatteri

 

Opas markkinoinnin rekrytointeihin

Luovan palvelut - tärkein menestystekijä on ihminen

Yksikään yritys tai työ ei ole samanlainen ja Luovan palveluratkaisut ovatkin räätälöitävissä vastaamaan juuri sinun henkilöstötarpeitasi. Voit tarvita vakituisen työntekijän, projektikohtaisen erityisosaajan tai sijaisen esimerkiksi opintovapaan tai sairausloman ajaksi. Toisinaan myös tietyn osaajan löytäminen voi olla kiven alla. Näihin erilaisiin haasteisiin ja tilanteisiin pyrimme löytämään Luovalla aina parhaan ratkaisun.

Haluamme turvata kaikkien turvallisuuden ja terveyden sekä taata yhdenvertaisen haastattelun Koronaviruksen aikaan. Käytämme etähaastatteluja ja niissä videotyökaluja. Suosimme RecRight liveä haastatteluiden järjestämisessä ja Jelpp-rekryjärjestelmän joustavia työkaluja ehdokkaiden esittelyssä. Vaihtoehtoisena työkaluna haastatteluissa voidaan käyttää mm. Teams-sovellusta tai puhelua. Videohaastattelu on yhdenvertainen tapa järjestää haastattelu ja sovimme aina ennen haastattelua ja esittelyä kanssasi välineestä, jota käytetään.

Ole yhteydessä – autamme mielellämme.

Mia Kettunen

Rekrytointikonsultti

Emmi Tammenniemi

Rekrytointikonsultti
Jaana Kaarela-image
Ota yhteyttä:
Jaana Kaarela
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä