KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Toimiala Myynti ja kauppa

Myynti kuntoon askel askeleelta

Myyntiorganisaation kyvykkyys varmistaa vision muuntumisen kannattavaksi liiketoiminnaksi ja lopulta euroiksi. Yritykset elävät myynnistä. Meidän mielestämme etumatkaa ottavat yritykset, jotka ymmärtävät asiakaskokemuksen ja kohtaamisen merkityksen, osaavat hyödyntää myynnissään dataa sekä automatisointia, unohtamatta ihmistä kaiken keskiössä.

Barona myynti ja kauppa toimiala tehostaa ja kehittää asiakkaidensa myyntiä. Palvelumme kattavat kokonaisvaltaiset ulkoistusratkaisut, monipuoliset henkilöstö- ja rekrytointipalvelut sekä myynnin kehittämis- ja asiantuntijapalvelut.

Tiedämme, että myynti on vaativa joukkuepeli. Lopulta tuloksen ratkaisevat osaavat, innostuneet ja ammattitaitoiset tekijät, joilla on kyky hyödyntää tämän päivän teknologiaa myönteisen osto- ja palvelukokemuksen tuottamisessa. Olemme myynnin ja kaupan alan ammattilaisia ja löydämme sinulle oikeat ihmiset – he, jotka syttyvät arvon tuottamisesta asiakkaalle.

PÄÄSET TYÖNHAKIJOILLE SUUNNATULLE SIVUSTOLLE TÄSTÄ

Sales_audit

Myynti ja kauppa palvelut

Asiakkaamme hyötyvät koostamme ja ketteryydestämme. Meillä on kaikki valmiina: kokemus, ymmärrys laadusta, hyvä hakemuskanta, laajat verkostot ja taito nähdä ihmisten potentiaali. Myyntityössä persoona ratkaisee, ja siksi tapaamme ihmisiä kasvokkain jatkuvasti. Tunnemme tavoitteellisia myynnin ammattilaisia ympäri Suomea.

Toimimme valtakunnallisesti 30 paikkakunnalla ja työllistämme vuosittain 30 000:sta hakijasta yli 6000 alan ammattilaista kuluttaja- ja yritysmyynnin tehtäviin. Tavoitteemme on tarjota heille elämää kestäviä työuria ja haluamme tehdä töitä näiden unelmien eteen.

Kokemuksia

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme myynnin haasteiden ratkaisussa.

Juha Martiskainen

VP, myynti ja kauppa

Jussi Rissanen

Myynti- ja palvelujohtaja

Blogit

Kiinnostaako myynnin työtehtävät?
Nyt on oikea aika tutustua avoimiin työpaikkoihin ja lähettää hakemus!

Katso avoimet työpaikat

Tutustu myynnin ja kaupan työtehtäviin lisää

Työnhakijoille suunnattu sivusto

Liity mukaan “Myynnin avoimet työtehtävät Suomessa” – ryhmään!

Liity mukaan ryhmään

Kuuntele tuorein #myyntiradio - yhteistyössä Barona myynti ja kauppa!

Jussi Rissanen-image
Ota yhteyttä:
Jussi Rissanen
Myynti- ja palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä