Toimiala Myynti ja kauppa

Myynti kuntoon askel askeleelta

Myyntiorganisaation kyvykkyys varmistaa vision muuntumisen kannattavaksi liiketoiminnaksi ja lopulta euroiksi. Yritykset elävät myynnistä. Meidän mielestämme etumatkaa ottavat yritykset, jotka ymmärtävät asiakaskokemuksen ja kohtaamisen merkityksen, osaavat hyödyntää myynnissään dataa sekä automatisointia, unohtamatta ihmistä kaiken keskiössä.

Barona myynti ja kauppa toimiala tehostaa ja kehittää asiakkaidensa myyntiä. Palvelumme kattavat kokonaisvaltaiset ulkoistusratkaisut, monipuoliset henkilöstö- ja rekrytointipalvelut sekä myynnin kehittämis- ja asiantuntijapalvelut.

Tiedämme, että myynti on vaativa joukkuepeli. Lopulta tuloksen ratkaisevat osaavat, innostuneet ja ammattitaitoiset tekijät, joilla on kyky hyödyntää tämän päivän teknologiaa myönteisen osto- ja palvelukokemuksen tuottamisessa. Olemme myynnin ja kaupan alan ammattilaisia ja löydämme sinulle oikeat ihmiset – he, jotka syttyvät arvon tuottamisesta asiakkaalle.

Toimimme valtakunnallisesti 30 paikkakunnalla ja työllistämme vuosittain 30 000:sta hakijasta yli 6000 alan ammattilaista kuluttaja- ja yritysmyynnin tehtäviin. Tavoitteemme on tarjota heille elämää kestäviä työuria ja haluamme tehdä töitä näiden unelmien eteen.

LIITY MYYNNIN AVOIMET TYÖTEHTÄVÄT SUOMESSA FB-RYHMÄÄN

Sales_audit

Kokemuksia

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme myynnin haasteiden ratkaisussa.

Juha Martiskainen

EVP, palvelualat

Jussi Rissanen

Myynti- ja palvelujohtaja

Seija Ursin

Asiakkuusjohtaja

Blogit

Kiinnostaako myynnin työtehtävät?
Nyt on oikea aika tutustua avoimiin työpaikkoihin ja lähettää hakemus!

Katso avoimet työpaikat

Liity mukaan “Myynnin avoimet työtehtävät Suomessa” – ryhmään!

Liity mukaan ryhmään
Jussi Rissanen-image
Ota yhteyttä:
Jussi Rissanen
Myynti- ja palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä