Toimiala Rakennus

Tulevaisuuden rakentaminen tarvitsee tekijänsä

Rakennusala käy kuumana, ja projekti toisensa perään pitäisi viedä kunnialla ja turvallisesti maaliin. Samaan aikaan tarvitaan kuitenkin pitkäjänteisyyttä ja viisaita valintoja, sillä kiihtyvällä tahdilla kehittyvä teknologia kyseenalaistaa rakennusalan perinteet.

Tavoitteemme on tehdä työsi helpoksi muutoksen keskellä. Tarvitset sitten luotettavia työntekijöitä, uutta osaamista tai rakennuslogistiikkaa, saat tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Osaamisemme ytimessä on työtä pelkäämättömien tekijöiden ja asiantuntijoiden löytäminen. Rekrytointikokemuksemme avulla tunnistamme, milloin loistava tulevaisuuden tekijä seisoo edessämme.

Olemme rakennusalan merkittävin työllistäjä ja työnantaja. Barona Rakennus on vastuullinen ja luotettava työnantaja, pidämme työntekijöistämme huolta.

Työvoiman vuokraamisen ja rekrytoinnin lisäksi tarjoamme erilaiset teline- ja sääsuojaratkaisut kokonaistoimituksena yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Rakennuslogistiikka hoitaa kipsilevyjen, harkkojen, ikkunoiden ja muiden materiaalien siirrot työmaalla.

 

Tutustu referensseihin

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Hae työpaikkaa

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme kaikissa rakennusalan henkilöstötarpeissa

Toimimme valtakunnallisesti 30 paikkakunnalla Suomessa. Lisäksi toimimme paikallisesti Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Puolassa.

Jarkko Rinne

Myyntijohtaja, Barona Rakennus

Timo Ahola

Toimialajohtaja
Jarkko Rinne-image
Ota yhteyttä:
Jarkko Rinne
Myyntijohtaja, Barona Rakennus
barona-contact-logo
Ota yhteyttä