Sote-alan ammattilaiset löytyvät meiltä

Kumppanisi sote-alan osaajien löytämisessä

Sosiaali- ja terveydenhuollon sektori on suurten muutosten keskellä ja samalla alan työvoimapulasta ja vetovoiman heikkenemisestä puhutaan paljon. On tosiasia, että teknologian kehitys, väestön ikääntyminen, hoitajamitoitus ja sote-uudistus (koronasta nyt puhumattakaan) aiheuttavat muutospaineita kaikille alan työnantajille.

Me Baronalla kuitenkin ajattelemme, että vaikka sote-alalla työn arki muuttuu, ovat työntekijät silti ihmisiä – nyt ja tulevaisuudessa. Työnantajan vetovoima rakennetaan jokapäiväisillä teoilla, kohdaten ihmiset ihmisinä, kuunnellen työntekijöiden toiveita sekä ratkomalla arjen haasteita rehellisesti ja avoimin kortein.

Kuten terveydenhuollossa, myös rekrytoinnissa ja henkilöstöhallinnossa työkalut ja menetelmät kehittyvät jatkuvasti, rekrytointimarkkinoinnista hakuprosessiin ja työvuorosuunnitteluun.

Meidän tehtävänämme on pysyä tuon kehityksen aallonharjalla, jotta sinä voit keskittyä olemaan paras omalla alallasi.

Hyvin hoidettu rekrytointiprosessi vaatii aikaa ja keskittymistä. Jos hoitotyönesimies tasapainoilee arjessaan päivän resurssien riittävyyden, esimiestyön, toiminnan laadun kehittämisen ja asiakastyön välillä tulevat rekrytointiasiat ymmärrettävästi helposti hoidettua vain minimitasolla.

Kumppaninamme voit jättää vielä puuttuvien työntekijöiden etsimisen huoletta meille. Rekrytointeihin ja sijaisten buukkaamiseen käytetty aika vapautuu esimiestyöhön ja nykyisten työntekijöiden kohtaamiseen.

Barona on rekrytoinnin ammattilainen ja me tunnistamme hyvän tekijän. Palvelumme ydin on yhdistää oikea ammattilainen oikean työn kanssa, viime vuonna teimme sen 30 000 kertaa. Ilman turhaa säätöä.

Psssst! Jos olet työnhakija ja etsit työtä sosiaali- ja terveysalalta, kannattaa livahtaa tänne.

Anita Kuitunen-image
Ota yhteyttä:
Anita Kuitunen
Johtaja, Barona Sote
barona-contact-logo
Ota yhteyttä