Toimiala Teollisuus

Teollisuus

Pätevien työntekijöiden löytäminen niin pysyviin kuin hetkellisiin tarpeisiin on tänä päivänä kannattavinta antaa siihen erikoistuneiden ammattilaisten käsiin.

Teollisuuden johtavana rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden toimittajana olemme valmiita haastamaan perinteisiä toimintamalleja ja etsimään mahdollisuuksia sieltä, mistä muut eivät välttämättä osaa niitä vielä etsiä. Pystymme tarjoamaan luotettavat työntekijät eri tilanteisiin.

Tekniset asiantuntijatehtävät, huolto- ja asennustyöt, tuotantotyöt ja keikkatyöt

Rekrytoinnin ja henkilöstöalan ammattilaisemme ovat erikoistuneet eri tason tehtävien henkilöstöhallintaan. Engineering-tiimimme toimii teknisten asiantuntija- ja johtotason tehtävien parissa. Kunnossapito-yksikkömme etsii tekijöitä prosessiteollisuuden kunnossapitotehtäviin, erilaisiin projekteihin sekä asennus-, eristys- ja puhdistustöihin. Tuotanto-tiimimme on erikoistunut valmistavan teollisuuden tuotantotyöntekijöiden rekrytointiin ja työllistämiseen. Elintarviketeollisuus-yksikkö on erikoistunut juuri elintarviketeollisuuden alan rekrytointeihin ja henkilöstövuokraukseen.

Tunnistamme hyvät tekijät, sillä teollisuuden palveluun keskittyneet konsulttimme ovat itse työskennelleet teollisuuden alan töissä. Ymmärrämme tarpeesi nopeasti ja puhumme kanssasi samaa kieltä. Ymmärrämme alan vaatimukset ja palkanlaskenta-tiimimme tuntee teollisuudenalan työehtosopimukset ja saa jatkuvasti kiitosta sekä asiakkailta että työntekijöiltä.

Teollisuuden aloja, joissa toimimme: metalliteollisuus, koneteollisuus, elintarviketeollisuus, lääketeollisuus, teknologiateollisuus, kaivosteollisuus, energiateollisuus, metsäteollisuus, paperiteollisuus, meriteollisuus & offshore -teollisuus.

Teollisuuden asiakkaitamme palvelemme muun muassa rekrytoinneissa, henkilöstövuokrauksessa, henkilöstöalihankinnassa, kouluttamisessa ja hakijamarkkinoinnissa.

Opas teknisten asiantuntijoiden rekrytointiin

Tutustu palveluihimme

Jos tarvittavaa osaamista ei ole Suomesta löydettävissä, koulutamme uusia osaajia tai haemme heitä ulkomailta. Kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme henkilöstöratkaisut merkittäviin valtakunnallisiin ja Pohjoismaisiin investointiprojekteihin. Tuomme työntekijät tarvittaessa työn luo ja tarvittaessa majoitamme heidät kalustettuihin asuntoihin sekä autamme uudelle paikkakunnalle asettautumisessa.

Kokemuksia

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Työpaikat ja uravinkit

Ota yhteyttä

Tärkeää on löytää työntekijäksi kulttuurisesti yhteensopiva ihminen ja siksi testaamme soveltuvuuden tarkasti. Käytössämme on rekrytointia ja sujuvaa yhteistyötä erinomaisesti tukevat ohjelmistot.

Teemu Runsas

Myyntijohtaja

Markku Vihma

Operatiivinen johtaja

Juho Nojonen

Liiketoimintajohtaja
Teemu Runsas-image
Ota yhteyttä:
Teemu Runsas
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä