Toimiala Tuotanto

Tuotanto

Pätevien työntekijöiden löytäminen niin pysyviin kuin hetkellisiin tarpeisiin on tänä päivänä kannattavinta antaa siihen erikoistuneiden ammattilaisten käsiin.

Teollisuuden johtavana rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden toimittajana olemme valmiita haastamaan perinteisiä toimintamalleja ja etsimään mahdollisuuksia sieltä, mistä muut eivät välttämättä osaa niitä vielä etsiä. Pystymme tarjoamaan valmistavaan teollisuuteen luotettavat työntekijät eri tilanteisiin.

Tunnistamme hyvät tekijät, sillä valmistavan teollisuuden palveluun keskittyneet konsulttimme ovat itse työskennelleet teollisuuden alan töissä esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Ymmärrämme tarpeesi nopeasti ja puhumme kanssasi samaa kieltä. Löydämme sinulle esimerkiksi hitsaajat, koneistajat, kokoonpanijat, sähkö-/automaatio- ja elektroniikka-asentajat, vaihetyöntekijät tai prosessityöntekijät. Rekrytoinnissa iskemme suoraan tekniseen osaamiseen, pätevyyteen ja persoonaan. Löydettyämme osaajat pidämme heistä hyvää huolta. Ymmärrämme alan vaatimukset ja palkanlaskenta -tiimimme tuntee teollisuudenalan työehtosopimukset ja saa jatkuvasti kiitosta sekä asiakkailta että työntekijöiltä.

 

New call-to-action

Kokemuksia

Tutustu avoimiin työtehtäviin ja hae itseäsi kiinnostavia työpaikkoja. Saat rekrytoijiltamme vinkkejä parempaan työelämään ja tehokkaampaan työnhakuun.

Työpaikat ja uravinkit

Ota yhteyttä

Tärkeää on löytää työntekijäksi kulttuurisesti yhteensopiva ihminen ja siksi testaamme soveltuvuuden tarkasti. Käytössämme on rekrytointia ja sujuvaa yhteistyötä erinomaisesti tukevat ohjelmistot.

Markku Vihma

Operatiivinen johtaja

Juho Nojonen

Liiketoimintajohtaja

Ari Kumlander

Asiakkuuspäällikkö
Markku Vihma-image
Ota yhteyttä:
Markku Vihma
Operatiivinen johtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä