Mitä saisi olla?
Mitä saisi olla?

Hotelli- ja ravintola-alan työpaikat – tarjolla elämäniloisia töitä!

Katso avoimet työpaikat

Täältä löydät kiinnostavimmat hotelli- ja ravintola-alan työpaikat! Tarjoamme erilaisia työmahdollisuuksia Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä useissa alan mielenkiintoisimmissa pienyrityksissä.

  • Ravintola-alan ammattilainen: Vaikka et juuri nyt löytäisi sivuiltamme sinulle sopivaa työpaikkaa, jätä meille alla olevan työnhakubotin kautta yhteystietosi, niin etsimään sinulle töitä satojen asiakkaidemme joukosta.
     
  • Alasta kiinnostunut: Hotelli- ja ravintola-ala kaipaa uusia tekijöitä ja useisiin työtehtäviin voi hakea myös ilman aiempaa kokemusta. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Hotelli- ja ravintola-alan avoimet työpaikat

Miksi töihin horeca-alalle?

  1. Luo itsesi näköinen (työ)elämä

    Voit löytää ravintola-alalta elämäntyön tai työelämän. Ala tarvitsee sekä koulutettuja ammattilaisia että kevyempiä osaajia – mitä enemmän sen parempi! Monet työntekijämme kulkevat työpaikoissa sesonkien mukaan tai lennähtävät hommiin vaikkapa ulkomaille.

  2. Hyviä tyyppejä koko ala pullollaan

    Ravintola-alalla löydät ne sydänystävät ja sielunkumppanit, sillä ala on valloittavia ja humoristisia tyyppejä pullollaan! Oman huipputieteellisen tutkimuksemme mukaan 6/5 vastaajaa mainitsee parhaaksi puoleksi ravintola-alalla TYÖKAVERIT.

  3. Opi taitoja, joista on hyötyä

    Ravintola-alalla opit ainakin vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä, itseohjautuvuutta ja luovuutta. Kielitaitokin kehittyy. Baronalta saat monipuolisia mahdollisuuksia kehittää osaamistasi valmennuksilla ja verkkokoulutuksilla!

  4. Hyppää sisään verkostoihin

    Meillä on laajat verkostot, joten voimme etsiä puolestasi juuri sinulle sopivan duunin. Mutta ravintola-ala ei ole vain verkosto, se on perhe. Se yhdistää, antaa kokemusta, tietoa ja ymmärrystä. Ja pääseehän sillä myös keulimaan omassa kaveripiirissä, kun juuri sinä tunnet ne mageimmat ravintolat ja tyylikkäimmät juhlapaikat sekä jatkojen upeimmat hotellit.

Ota yhteyttä!

Palvelemme työntekijöitä numerossa 045 7820 7800 (arkena klo 6–19, lauantaina klo 7–16, sunnuntaina ja pyhinä klo 11–17).

Riikka Heinonen
Riikka Heinonen
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 45 788 15085riikka.heinonen@barona.fi
Mikael Hitonen
Mikael Hitonen
Palvelupäällikkö

Hotelli ja ravintola

+358 40 922 4403mikael.hitonen@barona.fi
Aino Holopainen
Aino Holopainen
Asiakkuuspäällikkö

Hotelli ja ravintola

+358 44 460 2026aino.holopainen@barona.fi
Ira Hämäläinen
Ira Hämäläinen
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 44 460 2062ira.hamalainen@barona.fi
Anne Juusola
Anne Juusola
Recruitment Specialist

Hotelli ja ravintola

+358 40 922 9202anne.juusola@barona.fi
Tiina Kurvinen
Tiina Kurvinen
Recruitment Specialist

Hotelli ja ravintola

+358 45 788 15370tiina.kurvinen@barona.fi
Liisa Kärnä
Liisa Kärnä
Asiakkuuspäällikkö

Hotelli ja ravintola

+358 45 788 15081liisa.karna@barona.fi
Mikko Kääriäinen
Mikko Kääriäinen
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 44 460 2171mikko.kaariainen@barona.fi
Jenni Nylund
Jenni Nylund
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 45 788 18776jenni.nylund@barona.fi
Reetta Rintanen
Reetta Rintanen
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 44 460 2078reetta.rintanen@barona.fi
Petra Romppanen
Petra Romppanen
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 45 788 18124petra.romppanen@barona.fi
Henna Rönkönharju
Henna Rönkönharju
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 50 569 2222henna.ronkonharju@barona.fi
Veli-Pekka Salo
Veli-Pekka Salo
System Specialist

Hotelli ja ravintola

+358 40 922 9206veli-pekka.salo@barona.fi
Melina Siimeslahti
Melina Siimeslahti
Asiakkuuspäällikkö

Hotelli ja ravintola

+358 45 788 18773melina.siimeslahti@barona.fi
Sanna Abeng
Sanna Abeng
Asiakkuuspäällikkö

Hotelli ja ravintola

+358 40 922 9201sanna.abeng@barona.fi
Pauliina Lamminpelto
Pauliina Lamminpelto
Henkilöstökonsultti

Hotelli ja ravintola

+358 40 922 4404pauliina.pekkanen@barona.fi
Janika Toivonen
Janika Toivonen
Operatiivinen johtaja

Hotelli ja ravintola

+358 50 347 2933janika.toivonen@barona.fi