Mitä saisi olla?

Mitä saisi olla?

Hotelli- ja ravintola-alan työpaikat – tarjolla elämäniloisia töitä!

Katso avoimet työpaikat

Täältä löydät kiinnostavimmat hotelli- ja ravintola-alan työpaikat! Tarjoamme erilaisia työmahdollisuuksia Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä useissa alan mielenkiintoisimmissa pienyrityksissä.

 • Ravintola-alan ammattilainen: Vaikka et juuri nyt löytäisi sivuiltamme sinulle sopivaa työpaikkaa, jätä meille alla olevan työnhakubotin kautta yhteystietosi, niin etsimään sinulle töitä satojen asiakkaidemme joukosta.

 • Alasta kiinnostunut: Hotelli- ja ravintola-ala kaipaa uusia tekijöitä ja useisiin työtehtäviin voi hakea myös ilman aiempaa kokemusta. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Hotelli- ja ravintola-alan avoimet työpaikat

Miksi töihin horeca-alalle?

 1. Luo itsesi näköinen (työ)elämä

  Voit löytää ravintola-alalta elämäntyön tai työelämän. Ala tarvitsee sekä koulutettuja ammattilaisia että kevyempiä osaajia – mitä enemmän sen parempi! Monet työntekijämme kulkevat työpaikoissa sesonkien mukaan tai lennähtävät hommiin vaikkapa ulkomaille.

 2. Hyviä tyyppejä koko ala pullollaan

  Ravintola-alalla löydät ne sydänystävät ja sielunkumppanit, sillä ala on valloittavia ja humoristisia tyyppejä pullollaan! Oman huipputieteellisen tutkimuksemme mukaan 6/5 vastaajaa mainitsee parhaaksi puoleksi ravintola-alalla TYÖKAVERIT.

 3. Opi taitoja, joista on hyötyä

  Ravintola-alalla opit ainakin vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä, itseohjautuvuutta ja luovuutta. Kielitaitokin kehittyy. Baronalta saat monipuolisia mahdollisuuksia kehittää osaamistasi valmennuksilla ja verkkokoulutuksilla!

 4. Hyppää sisään verkostoihin

  Meillä on laajat verkostot, joten voimme etsiä puolestasi juuri sinulle sopivan duunin. Mutta ravintola-ala ei ole vain verkosto, se on perhe. Se yhdistää, antaa kokemusta, tietoa ja ymmärrystä. Ja pääseehän sillä myös keulimaan omassa kaveripiirissä, kun juuri sinä tunnet ne mageimmat ravintolat ja tyylikkäimmät juhlapaikat sekä jatkojen upeimmat hotellit.

Ota yhteyttä!

Janika Toivonen
Janika Toivonen
Sanna Abeng
Sanna Abeng
Henkilöstökonsultti & tiiminvetäjä+358 40 922 9201sanna.abeng@barona.fi
Pauliina Pekkanen
Pauliina Pekkanen
Henkilöstökonsultti & Tiiminvetäjä+358 40 922 4404pauliina.pekkanen@barona.fi
Mikael Hitonen
Mikael Hitonen