Töitä suoraan varastosta
Töitä suoraan varastosta

Logistiikan ja varastotyön avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikat

Olet sitten logistiikka-alan kokenut konkari tai tuleva ammattilainen, meillä on tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia eripituisissa ja erityylisissä työtehtävissä. Työt vaihtelevat raskaista tehtävistä kevyeen pientavaran keräilyyn ja vaikkapa autonkuljettajan työhön. Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi perusteella löydämme sinulle sopivan työtehtävän.

Voit työllistyä meille Baronalle tai asiakkaallemme. Työsuhteita löytyy eri elämäntilanteisiin, olet sitten opiskeluvaiheessa, jo työelämässä tai eläkeiässä.

Katso logistiikan avoimet työpaikat

Miksi töihin Baronalle?

 1. Monipuoliset työpaikat

  Olit sitten uusi alalla tai logistiikan ammattilainen, tarjoamme paljon erilaisia logistiikka-alan työtehtäviä eri kohteissa. Meiltä löytyy erilaisia työsuhteita erilaisiin elämäntilanteisiin.

 2. Koulutus

  Tarjoamme työntekijöillemme logistiikan ammattitutkintoihin johtavia koulutusmahdollisuuksia esimerkiksi kuljetus- ja varastoalalla.

 3. Urapolku

  Oli taustasi mikä tahansa, voimme luoda sinulle sopivia urapolkuja. Voit kehittyä logistiikka-alan ammattilaiseksi: suorittavasta työstä esimiestehtäviin saakka.

 4. (Työ)elämän kumppani

  Haluamme työntekijöidemme voivan hyvin töissä. Tuemme työnhyvinvointia muun muassa tarjoamalla erilaisia liikuntamahdollisuuksia sekä kattavan työterveyden.

 5. Perehdytys

  Koulutetut perehdyttäjät antavat jokaiseen työtehtävään kattavan perehdytyksen. Baronan oma työnjohto sekä yhteyshenkilösi toimistolla ovat tukenasi työsuhteen kaikissa vaiheissa.

 6. Työturvallisuus

  Turvallinen työpaikka on jokaisen työntekijän oikeus, ja me Baronalla teemme aktiivisesti töitä turvallisuutesi ja hyvinvointisi varmistamiseksi.

Ota yhteyttä!

Nina Hakanen
Nina Hakanen
Rekrytoinnin tiiminvetäjä

Logistiikka

+358 50 408 8177nina.hakanen@barona.fi
Teemu Junkkarinen
Teemu Junkkarinen
Jukka Paananen
Jukka Paananen
Palvelupäällikkö

Logistiikka

+358 44 051 7399jukka.paananen@barona.fi
Miro Lakkonen
Miro Lakkonen
Asiakkuuspäällikkö

Logistiikka

+358 50 302 9318miro.lakkonen@barona.fi
Suvi Hattunen
Suvi Hattunen
Henkilöstöneuvottelija

Logistiikka

+358 44 460 2048suvi.hattunen@barona.fi
Teemu Rinne
Teemu Rinne
Rekrytointikonsultti

Logistiikka

+358 50 410 1572teemu.rinne@barona.fi