Tähän kiva copy?
Tähän kiva copy?

Markkinoinnin ja viestinnän työpaikat

Katso avoimet työpaikat

Tähtäimessä seuraava steppi markkinoinnin ja viestinnän maailmassa tai kiinnostaako freelancer-työt? Olet oikeassa paikassa!  

Tiedämme, että työhön liittyvät tarpeet ja haaveet muuttuvat elämäntilanteen mukaan. Siksi haluammekin tarjota erilaisia tapoja työllistyä.

Työllistämme vuosittain satoja markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia eritasoisiin rooleihin avustavista tehtävistä asiantuntijaan ja päälliköstä aina johtajatasolle asti. Kauttamme löytyy osa- ja kokopäiväisiä töitä määräaikaisiin tai jatkuviin työsuhteisiin. Uuden FreeCreative-palvelumme kautta voit työllistää itsesi kauttamme myös Freelancerina.

Jätä meille merkki itsestäsi ja autamme sinut urallasi askeleen eteenpäin!

Katso markkinoinnin ja viestinnän avoimet työpaikat

Miksi hakea markkinoinnin ja viestinnän töitä Baronan kautta?

 1. Mielenkiintoiset työmahdollisuudet

  Kaipaat sitten uusia haasteita isossa mediatalossa, pienellä markkinointiosastolla tai vauhdikkaiden tapahtumatuotantojen parissa, meiltä niitä löytyy! 

 2. Koulutukset ja verkostoitumismahdollisuudet

  Jos verkostoituminen ja itsesi kehittäminen ovat nyt se ykkösjuttu urallasi, järjestämme vuosittain lukuisia tapahtumia ja koulutuksia, jotka auttavat inspiroitumaan, innostumaan ja oppimaan.

 3. Henkilökohtainen urasparraus

  Urajumeja iskee joskus meille kaikille. Eipä hätää! Konsulttimme tarjoavat työsuhteesi aikana henkilökohtaista urasparrausta, kartoittavat tilanteesi ja auttavat eteenpäin. 

 4. Hyvät työllistymismahdollisuudet - myös tulevaisuudessa!

  Kun olet tehnyt työnhakijaprofiilin tai olet aikaisemmin työllistynyt kauttamme, huomioimme sinut myös tulevissa hauissa ja sopivan matchin löydyttyä voit päästä mukaan hakuprosessiin!

 5. Perehdytys

  Konsulttimme ovat erikoistuneet markkinoinnin ja viestinnän maailman kommervenkkeihin. Saat heiltä kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi, tulevaan työnantajaasi sekä tukea ja turvaa koko työsuhteesi ajan. 

 6. Kilpailukykyinen palkka

  Autamme sinua neuvottelemaan osaamistasi vastaavan palkan ja maksamme vähintään TES:in mukaista palkkaa, aina ajallaan. Tsemppaamme sinua näkemään oman arvosi työmarkkinoilla ja alati muuttuvassa marcomin maailmassa! 

 7. Kattava työterveyshuolto

  Laajat työterveyshuollon palvelut kuuluvat kaikille baronalaisille.  

 8. Vapaus valita

  Sopisiko elämääsi juuri nyt vakituinen markkinointiviestinnän työ, määräaikaisuus, projekti vai ehkäpä freelancer-työskentely? Baronan kautta sinulla on vapaus valita!  

Opi ja innostu!

Ota yhteyttä!

Susanna Pohjanen
Susanna Pohjanen
Senior Consultant, Pohjois-Suomi

Hotelli ja ravintola, Taloushallinto, HR ja Hallinto, ...

+358 50 526 5446susanna.pohjanen@barona.fi
Mia Kettunen
Mia Kettunen
Rekrytointikonsultti

Markkinointi ja viestintä

+358 50 544 7658mia.kettunen@barona.fi