Tule mukaan!
Tule mukaan!

Paljon töitä myynnin ja kaupan erilaisissa tehtävissä

Katso avoimet työpaikat

Suomi tarvitsee sinua! Olitpa urasi missä tahansa vaiheessa, myynnin ja kaupan ala pystyy tarjoamaan mielekkäitä työtehtäviä. Löydät kauttamme tehtäviä aina harjoittelijasta johtaja-tasolle saakka.

Sinun ei tarvitse työskennellä yksin – Baronan kautta työllistyy joka vuosi paljon muitakin:

 • 3000 vähittäiskaupan osaajaa. Loista kassalla, hyllyttäjänä tai keräilijänä. Tee töitä jatkuvasti tai halutessasi vaikka ruuhka-apuna.
 • 1850 erikoiskaupan osaajaa. Muoti, vaatetus, kodintekniikka, urheilu – mikä näistä olisi sinun juttusi?
 • 800 teleoperaattorialan osaajaa. Myyntipisteillä, myymälöissä ja puhelimitse – asiakkaiden kohtaamista erilaisissa kanavissa.
 • 250 B2B-myynnin osaajaa. Miltä kuulostaisi kokonaisvastuu koko myyntiprosessin hoitamisesta itsenäisesti? Hienoa! Tekijöitä tarvitaan aina.
 • 100 muita myynnin osaajia. Jotain muuta? Myynnin osaajia tarvitaan enemmän kuin ehkä uskotkaan.

Katso myynnin ja kaupan avoimet työpaikat

Miksi töihin Baronan kautta?

 1. Monipuoliset työpaikat

  Meillä on aina paljon erilaisia vaihtoehtoja myynnin ja kaupan tehtävissä. Työt ovat sovitettavissa omaan elämääsi, etsit sitten keikkatöitä tai vakituista työsuhdetta.

 2. Henkilökohtainen uracoachaus

  Konsulttimme tarjoavat henkilökohtaista sparrausta kaikille Baronan myynnin ja kaupan työntekijöille. Jos nykyisessä työssäsi kaikki ei ole kohdallaan, kannattaa ensimmäisenä kääntyä meidän puoleen!

 3. Perehdytys

  Perehdytys ja koulutus ovat tärkeitä työn tekemisessä ja ammattitaidon rakentamisessa, eikä kenenkään tarvitse jäädä ilman tukea työsuhteen alussa tai sen aikana.

 4. Varma palkansaanti

  Maksamme TESin mukaista palkkaa, mutta myyntityöhön voi sisältyä myös provisiota. Tällöin omalle ja onnistuneelle työlle saa rahallista vastinetta suoritusten mukaan.

 5. Hyvä työterveydenhuolto

  Baronan kanssa työsuhteessa olevalle kuuluu kattavat työterveydenhuollon palvelut. Voit jutella näistä lisää oman henkilöstökonsulttisi kanssa.