A la carte-kokki Oulun Amarilloon!

A la carte-kokki Oulun Amarilloon!

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
10.3.2024

Kiinnostaako työ mehevien burgereiden ja grilliherkkujen huumaavissa tuoksuissa? Entäpäs monipuolinen työ paikassa, jossa pysytään aina uusimpien trendien harjalla jaettavine annoksineen ja "The Table"-elämyksineen?

**Etsimme kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen aivan Oulun ytimessä sijaitsevaan Amarilloon! **

Amarillon burgerit ja grilliherkut tarvitsevat valmistajakseen ammattitaitoisen osaajan. Lisäksi Amarillon keittiöstä nousee myös herkulliset purtavat seinän takana toimivaan VENN-ravintolaan. Ammattitaitosi takaa, ettei edes kiireinen ilta saa pasmojasi sekaisin, vaan hoidat työsi hyvällä tekemisen meiningillä ja positiivisella asenteella tilanteessa kuin tilanteessa.

**Mitä me tarjoamme sinulle? **

Vakituisen työsuhteen, jossa tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h / 3 viikossa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan - viimeistään maaliskuun aikana ja työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville klo 08-23:00 välille. Tässä työssä pääset työskentelemään monipuolisessa työpaikassa ja samalla saat käyttöösi Baronalaisille suunnatut henkilöstöedut sekä työterveyden!

Mitä me edellytämme sinulta?

Toivomme sinulta löytyvän osaamista lounasruoan ja a la carte -annosten valmistamisesta. Olethan tiimipelaaja, vaikka hoidatkin oman tonttisi huolellisesti. Asiakaspalvelutaidot ovat myös kokin työssä tärkeitä, siksi toivomme sinulta löytyvän aurinkoista ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Ennen työsuhteen solmimista tulee sinun esittää hygieniapassi sekä todistus terveydentilasta.

Onko sinulla Amarillo-fiilis? Loistavaa! Hyppää matkaan mukaan lähettämällä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä.

Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia tietoturvasyistä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Arina / Amarillo Oulu
Arina / Amarillo Oulu

Arki erottaa, Amarillo yhdistää! Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.