A la carte kokki, Ravintola Trattoria Pazzi

A la carte kokki, Ravintola Trattoria Pazzi

Sijainti
Kangasala, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Haluatko haukata palan Italiaa, päästä osaksi hienoa ravintolaa, sekä saada huikeat duunikaverit? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Haemme asiakasyrityksellemme Kangasalalle à la carte kokkeja. Sinulla tulisi olla jo aikaisempaa työkokemusta à la carte kokin työtehtävistä. Arvostamme myös hyvää paineensietokykyä, tiimityötaitoja, sekä positiivista asennetta työntekoon. Aikaisempi kokemus pizzan teosta ja italialaisesta ruoasta katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme hyvällä ryhmähengellä ja positiivisella energialla varustetun työpaikan. Kokille lupaamme työtunteja keskimäärin 110h/3vko, sekä palkkauksen sopimuksen mukaan. Työt alkavat toukokuun alussa ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Työ on 2-vuorotyötä.

Paikkansa lunastaneella on myös mahdollisuus jatkaa töitä kesäsesongin jälkeen esimerkiksi keikkatyönä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ronja Forsman
Ronja Forsman
Haethan tehtävään oheisen linkin kauttaronja.forsman@barona.fi
Pazzi Kangasala Oy
Pazzi Kangasala Oy

Trattoria Pazzi on rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä italialaistyylinen ravintola pienellä skandinaavisella mausteella. Ajatuksenamme on, että ravintolaamme olisi mukava tulla viettämään yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa maukkaan ruoan ja miellyttävän palvelun parissa. Panostamme vaihtuvaan ruokalistaan ja laajaan juomavalikoimaan. Pazzi tarkoittaa italiaksi hulluja ihmisiä, eli ripaus iloista hulluutta on olennainen osa Pazzin tunnelmaa. http://www.pazzi.fi/

Tutustu yritykseen