A la carte tarjoilija, Ravintola Trattoria Pazzi

A la carte tarjoilija, Ravintola Trattoria Pazzi

Sijainti
Kangasala, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.3.2023

Haluatko haukata palan Italiaa, päästä osaksi hienoa ravintolaa, sekä saada huikeat duunikaverit? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Haemme asiakasyrityksellemme Kangasalalle à la carte tarjoilijaa. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta tarjoilijana työskentelystä ja kykyä kantaa hetkellisesti yksin vastuuta ravintolan asiakaspalvelusta. Emme kuitenkaan vaadi vuosien kokemusta vaan uskomme, että asenne ratkaisee. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, tiimityötaitoja, sekä positiivista asennetta työntekoon. Toivomme myös, että pystyt työskentelemään joustavasti kaikkina ravintolan aukioloaikoina.

Tarjoamme hyvällä ryhmähengellä ja positiivisella energialla varustetun työpaikan. Työt alkavat joustavasti kevään/kesän aikana ja kestävät elokuun loppuun. Työtunteja olisi tarjolla keskimäärin 90h/3vko. Kesäsesongin aikaan mahdollisuus isompiin tunteihin.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ronja Forsman
Ronja Forsman
Haethan tehtävään oheisen linkin kauttaronja.forsman@barona.fi
Pazzi Kangasala Oy
Pazzi Kangasala Oy

Trattoria Pazzi on rennon mutkaton ja helposti lähestyttävä italialaistyylinen ravintola pienellä skandinaavisella mausteella. Ajatuksenamme on, että ravintolaamme olisi mukava tulla viettämään yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa maukkaan ruoan ja miellyttävän palvelun parissa. Panostamme vaihtuvaan ruokalistaan ja laajaan juomavalikoimaan. Pazzi tarkoittaa italiaksi hulluja ihmisiä, eli ripaus iloista hulluutta on olennainen osa Pazzin tunnelmaa. http://www.pazzi.fi/

Tutustu yritykseen