Á la carte tarjoilija Vltavaan kesäksi 2023!

Á la carte tarjoilija Vltavaan kesäksi 2023!

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Kesätyö, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Nazdar! Vltava on suurenmoinen tsekkiläinen ravintola keskellä Helsinkiä – tämän upean jugend-rakennuksen katon alla on mahdollisuus niin seurustelulle kuin hauskanpidollekin neljässä eri kerroksessa. Sinulla on nyt valtavan hieno mahdollisuus päästä kesäksi töihin Suomen suurimpaan tsekkiravintolaan! Etsimme nyt à la carte taitoisia tarjoilijoita kesäksi!

Vltavassa pääset osaksi upeaa monimuotoista työporukkaa, jossa vallitsee loistava henki. Huikeassa tiimissä huumori on hersyvää ja sopiaksesi joukkoon sinulta löytyykin pilkettä silmäkulmasta, sekä ennen kaikkea halua työskennellä hyvällä meiningillä. Parhaat asiakaskokemukset syntyvät herkullisen ruuan ja hyvän fiiliksen kautta!

Etsimme porukkaamme tekijää, jolla homma pysyy hanskassa kiireenkin keskellä. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran kokemusta tarjoilutyöstä. Olet etsimämme henkilö, jos loistava asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa. Tsekkiläinen ruoka, parhaat oluet ja rento palvelu antavat puitteet asiakkaan viihtymiselle. Oluttuntemus on luonnollisesti tässä tehtävissä iso plussa, ja arvostamme myös halua uuden oppimiseen.

Tarjoamme sinulle:

  • Tunteja 90h/3vko:ssa joustavalla aloituksella kesäkuun alusta elokuun loppuun.
  • Huikean tiimin jonka kanssa onnistua.
  • Monipuolisen työn keskellä kaupunkia, loistavien kulkuyhteyksien päässä.
  • Mahdollisuuden 300€ erilliseen sitouttamispalkkioon, kun määräaikaisen työsuhteen pituus on vähintään 3kuukautta ja työskentelet vähintään 90h/3vk niin että sopimustunnit täyttyvät.

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä todistuksen terveydentilasta.

Hae mukaan ja koe mieletön kesä keskellä Helsinkiä! Na Zdraví!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
HOK-Elanto / Ravintola Vltava
HOK-Elanto / Ravintola Vltava

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 617 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihto on yli 2 miljardia euroa. Hok-Elanto työllistää noin 6 000 ihmistä ja on pääkaupunkiseudun suurimpia työnantajia. Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus. HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialue kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueella on yli 300.

Tutustu yritykseen