A la Carte tarjoilija

A la Carte tarjoilija

Sijainti
Kokkola
Työsuhteen tyyppi
Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
10.3.2024

Haemme aurinkoisia ja ammattitaitoisia a la carte tarjoilijoita asiakkaillemme Kokkolan alueelle niin kesätyöhön kuin pidempiaikaisempiinkin työsuhteisiin.

Aiempi kokemus ravintolatyössä on tarpeen onnistuaksesi tässä tehtävässä, mutta viimekädessä asenne ratkaisee! Joten vaikka olisit vasta aloitteleva ravintola-alan tähti, perehdytys takaa sinulle mahdollisuuden kasvaa kovan luokan ammattilaiseksi osaavien kollegojen ja esihenkilöiden seurassa.

Tässä työssä tärkein työtehtäväsi on asiakkaista ja heidän tarpeistaan huolehtiminen, myyntityö sekä muut ravintolan työtehtävät. Työn alkaessa sinulla tulee olla hygieniapassi sekä terveydentilatodistus (entinen salmonellatodistus). Tehtävä edellyttää myös täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa kommunikaatiota suomen kielellä. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimusta ja työkokemukseesi ja osaamiseesi perustuva palkkaus sovitaan kanssasi haastatteluvaiheessa.

Työvuorojen pituudet vaihtelevat ja työajat sijoittuvat niin aamuun kuin iltaan sekä viikonloppuihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia eri ravintoloissa. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Toimi siis heti, jotta olet ensimmäisten joukossa nappaamassa parhaat paikat!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa