À LA CARTE TARJOILIJOITA avautuvaan Scandic Helsinki Hubiin

À LA CARTE TARJOILIJOITA avautuvaan Scandic Helsinki Hubiin

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
21.8.2022

Scandic Helsinki Hub etsii avaustiimiin tarjoilijoita – oletko se sinä? Scandic Helsinki Hub on uusi urbaani, modernin matkaajan hotelli ydinkeskustan ja idyllisen eteläisen Helsingin risteyksessä, Vanhan Kirkkopuiston laidalla. Hotelli tarjoaa modernit palvelut ja inspiroivan miljöön globaalin työmaailman rytmiin, rentoon viihtymiseen ja ainutlaatuisiin tapahtumiin.

NYT MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE À LA CARTE TARJOILIJA!

Oletko innostuneesti asiakaspalveluun ja ensiluokkaisiin ravintolakokemuksiin suhtautuva tiimipelaaja, ja haluat luoda ylivertaisia ravintolaelämyksiä yhdessä kolleegoidesi kanssa?

Mitä voit odottaa meiltä?

• Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan ravintolatyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme.

• Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä haluamaasi suuntaan, oli se sitten mikä tahansa.

• Meillä voit olla oma itsesi. Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta. Siten takaamme myös vieraille aidosti henkilökohtaisen kokemuksen.

• Meillä pääset mukaan luomaan vastuullisia hotellielämyksiä. Välitämme tiimiläisistämme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä. Siksi työympäristössäsi käytetään tuoreita raaka-aineita, kemikaalittomia puhdistusaineita ja omaa hanavettä.

  • Käytössäsi ovat niin Scandicin kuin Baronankin loistavia henkilöstöetuja

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla olisi jo tietotaitoa ruoka ja juomatuotteisiin, sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi. Pystyt palvelemaan asiakkaita niin suomeksi kuin englanniksikin. Osaat toimia osana tiimiä. Pystyt työskentelemään ravintolan aukioloaikoina, jotka painottuvat iltoihin ja viikonloppuun. Halutessasi työskennellä yli osastorajojen, on mahdollista päästä vaikuttamaan myös työaikoihin, hotellissa tapahtuu läpi viikon, aina aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Toimintaamme ohjaavat Scandicin arvot:

• Be Caring - HUOLEHDIMME HUOMISESTA

• Be You - OLET YSTÄVIEN PARISSA

• Be a Pro -MEILLÄ VOIT KEHITTYÄ TYÖSSÄSI

• Be Bold - SINÄ VOIT VAIKUTTAA

Oletko SINÄ tiimimme tuleva vahvistus? Laita hakemus, kerro itsestäsi tai soita. Työsuhde voidaan räätälöidä elämäntilanteeseesi sopivaksi joko osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi. Työn aloitus syyskuussa tai sopimuksen mukaan. Haastatteluita tehdään jo hakuajan puitteissa ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja tulet työllistymään Baronan kirjoille.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa