Aamuhyllyttäjä Itä-Helsinkiin

Aamuhyllyttäjä Itä-Helsinkiin

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
23.7.2024

Haetaan aamuhyllyttäjää päivittäistavarakauppaan Itä-Helsinkiin!

Oletko aamuihminen, kiinnostaako kaupan ala? Etsimme aamutyöhön hyllyttäjää esimerkiksi opintojen, harrasteen tai toisen työn ohelle.

Meillä on haku auki osa-aikaiselle hyllyttäjälle päivittäistavarakauppaan Itä-Helsingin alueella!

Työ alkaa mahdollisimman pian ja vuoroja on tarjolla viikossa noin 1-3. Vuorot sijoittuvat ma-la aikavälille, alkaen klo. 6:00 ja riippuen päivästä, päättyvät ne noin klo. 10:00–12:00 välillä. Työ soveltuu moneen eri elämäntilanteeseen, voit tehdä sitä lisätyönä tai esimerkiksi opiskelun ohella.

Opastamme työhön, joten aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, mutta se katsotaan eduksi. Hyllyttäjän tehtäviin kuuluu kauppaan saapuvien tavarakuormien purku, hyllyttäminen ja muut kaupan avustavat tehtävät. Hyllyttäjän työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sekä asiakaspalvelutaitoja. Työtehtävät vaativat myös tarkkuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

 - Olet aamuvirkku

 - Haluat toimia kaupan alalla

 - Hyvät ryhmä- sekä vuorovaikutustaidot

 - Suomen kielen taito

Meiltä saat työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti, kun se sinulle sopii! Vaadimme tehtävässä vähintään 18-vuoden ikää.

Jos olet tämän kaltainen innokas aamuhyllyttäjä, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset, joita käsittelemme jo hakuaikana.

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Janne Ropponen
Janne Ropponen